Regulile lui Maye Musk pentru o siluetă de vis. La 74 de ani arată impecabil!

La vârsta de 74 de ani, Maye Musk, mama lui Elon Musk, reușește să ne surprindă plăcut cu silueta sa perfectă, pe care multe femei și-o doresc. Probabil te aștepți să apeleze la diverse proceduri estetice, însă secretul frumuseții sale constă în dieta sănătoasă. Iată ce alimente consumă Maye Musk! 

image

Elon Musk are de ce să fie mândru! Mama sa, Maye, a pozat, de curând, pe coperta unei cunoscute reviste, în costum de baie, fiind și cea mai în vârstă femeie care a făcut-o vreodată. Desigur, acest lucru nu putea fi posibil fără ca Maye să nu arate impecabil. Ea activează ca model de peste 50 de ani și este, de asemenea, nutriționist licențiat, așadar stilul de viață sănătos, care o ajută să arate bine, nu îi este deloc străin. Așadar, ce alimente consumă Maye Musk, pentru a fi mereu în formă? 

Citește și: Destinul impresionant al mamei lui Elon Musk. Ce i-a povestit în direct unei jurnaliste din Rusia? 

Maye Musk, principii alimentare sănătoase

În primul rând, Maye Musk niciodată nu sare peste cele trei mese principale: „Mâncați regulat și planificați-vă mesele‟, spunea ea, pentru „Glossy‟. Ea susține că este foarte important să îți planifici mesele, pentru ziua următoare, ca să nu fii tentat să consumi alimente bogate în calorii: „Această practică o am de 45 de ani, mă văd tot timpul cu oamenii și le spun să își planifice mesele‟, povestește Maye Musk. 

image

Micul dejun preferat 

În ciuda faptului că multe persoane elimină pâinea din alimentație, ca să scape de kilogramele în plus, Maye Musk se declară o fană a acestui produs alimentar: „Îmi place pâinea, este unul dintre alimentele mele preferate‟, a spus ea. Desigur, Maye optează pentru varianta de pâine integrală de casă, proaspătă.

La micul dejun, iubește să consume două felii de pâine, cu un cubuleț de unt, alături de omletă, roșii și ciuperci. „Nu sar niciodată pentru micul dejun, pentru că altfel mi-ar fi foame și aș mânca orice aș vedea‟, declara Maye.

Vezi și: Ce vârstă avea Elon Musk când mama lui și-a dat seama că este un geniu 

La prânz și cină, legume din abudență 

De obicei, conform „Eatthis‟, Maye consumă la prânz o salată cu multe legume, precum: morcovi, ceapă, roșii, năut, salată romană, fasole, mazăre: „Îmi place foarte mult fasolea, dar îmi place și mazărea. Sunt mâncărurile mele preferate‟, spunea ea. 

La cină, Maye mănâncă de cele mai multe ori friptură sau pește. „De obicei, porțiile pe care le comand la restaurant sunt prea mari, așa că două treimi le iau la pachet ca să am și pentru a doua zi‟, povestea Maye. De asemenea, la masa de seară ea preferă și supă de fasole și orice alt preparat care conține legume. Nu refuză nici pâinea integrală, cu puțin unt. „Îmi place‟, spunea modelul, despre acest preparat. 

Ce produse alimentare evită

Când vine vorba de alimentele pe care le evită, Maye Musk nu consumă băuturile dulci și produse cu gluten, în cantități generoase. „Într-un suc sunt trei portocale, dacă ți-aș spune să consumi trei portocale, s-ar putea să nu poți, dar dacă le-ai consuma sub formă de suc de portocale, ar fi altceva‟, declara mama lui Elon Musk. 

Sursă foto: Instagram - @mayemusk, Shutterstock 



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg