Ce face Dolly Parton de sărbători? Se costumează în Moș Crăciun și coboară pe horn

Dolly Parton, în vârstă de 76 de ani, se pregătește deja pentru sărbătoarea Crăciunului. Artista are o listă cu tradiții pe care le va respecta în perioada următoare.

image

Mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, iar Dolly Parton deja se simte în elementul ei. Asta pentru că, pe lângă proiectele la care lucrează, artista a început să se pregătească pentru sezonul sărbătorilor. Cântăreața de muzică country a povestit pentru „Better Homes & Gardens‟ care sunt tradițiile ei preferate și ce urmează să facă. 

Vezi și: Dolly Parton mănâncă doar 500 de calorii pe zi și a slăbit considerabil. Cum arată artista 

Cântăreața este „îndrăgostită‟ de sărbătorile de iarnă și, de aceea, urmează să își împodobească locuința în stilul propriu. Dolly Parton își va decora casa pentru Crăciun, imediat după Ziua Recunoștinței, ce va avea loc pe data de 24 noiembrie. „Voi aprinde luminile de Crăciun. Am o mică capelă pe proprietatea mea, peste care am pus o cruce‟, a spus ea. „În copilărie, noi nu aveam curent electric pentru luminițele din brad. Am avut ghirlande făcute din floricele de porumb. Acesta este un lucru pe care trebuie să îl am acum‟, a continuat artista. 

Un brad în fiecare cameră, scrisoare pentru Moș Crăciun și bucate alese  

Parton va avea câte brad împodobit în fiecare cameră din locuința ei, iar copacul principal va fi unul natural. „Îmi doresc să am un copac viu, pentru că tata ne ducea în pădure să tăiem un copac. El se uita la toți copacii și ne punea să-l alegem pe cel perfect‟, și-a amintit artista. „Am fi vrut cu toții să ținem toporul, dar el nu ne lăsa pentru că, probabil, ne-am fi tăiat‟, a continuat artista.

Totodată, își dorește ca ușa liftului din casa ei să arate ca un horn: „Mă îmbrac în costumul meu de Moș Crăciun, am geantă mea de Moș Crăciun cu cadouri în ea. Și o să cobor pe horn‟, a spus artista. 

Când vine vorba de tradițiile culinare, Parton va găti pui și găluște, preparate cu care își încântă în fiecare an familia. În dimineața de Crăciun, ea respectă o rutină, alături de soțul său - cei doi fac clătite roșii și verzi „cu colorant alimentar‟, schimb de cadouri, iar soțul ei îi citește poezii sau îi cântă.

Citește și: Dolly Parton și Carl Thomas Dean, căsnicie de peste 50 de ani. Artista a dat tot din casă! 

De asemenea, artista a mărturisit că intenționează să îi scrie lui Moș Crăciun, deoarece pretinde că este „o scrisoare adresată lui Dumnezeu‟. 

Cu ce se mai ocupă Dolly Parton în această perioadă? 

În această perioadă, Dolly Parton se pregătește să își lanseze proiectele speciale de sărbători. Cântăreața va fi protagonista unui nou film de sărbători, „Dolly Parton’s Mountain Magic Christmas‟ și își va relansa celebrul album de Crăciun „A Holly Dolly Christmas‟. 

Numită de mulți și „noua regină a Crăciunului‟, Dolly Parton a fost întrebată ce părere are despre concurenta ei, Mariah Carey: „Nu spune asta! Nu voi concura cu Mariah (Carey). Eu o iubesc. Te gândești la Crăciun, te gândești la Mariah. Sunt fericită să fiu pe locul doi, după ea‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg