Dolly Parton, salvată de cățelul ei. Gestul ei la adresa câinilor fără stăpân

Iubirea cântăreței de muzică country pentru căței este binecunoscută! Tocmai de aceea a decis să-și deschidă o nouă afacere, care să-i aibă în prim plan pe blănoșii la care ține nespus de mult.

image

Dolly Parton a lansat de curând „Doggy Parton”, o colecție de accesorii canine și hăinuțe pentru patrupezi produsă în colaborare cu SportPet Designs, ne informează CNN. Cămăși, rochițe și chiar peruci inspirate de inegalabila Dolly Parton fac parte din noua sa colecție, iar o parte din profit va merge direct la Willa B. Farms, oraganizația care asigură îngrijire cățeilor fără stăpân.

„«Puppy Love» a fost primul meu album și, șase decenii mai târziu, dragostea mea pentru animale este mai puternică decât a fost vreodată. Acest lucru m-a făcut să creez colecția Doggy Parton de accesorii, jucării și tot felul de produse care să aibă parte integrantă din farmecul Dolly”, a declarat Parton într-un comunicat de presă.

„Și o parte din profit merge către Willa B Farms, un adăpost de animale care le oferă patrupezilor dragoste nesfârșită. N-avem cu toții nevoie de așa ceva?”, a continuat vedeta în stilul ei caracteristic.

Cunoaștem cu toții generozitatea cântăreței, însă puțină lume știe că Dolly își datoarează propria viața unui cățel. A existat o parte întunecată din viața vedetei în care Parton lua în calcul sinuciderea. De fapt, dacă nu exista cățelul ei, Popeye, ea n-ar mai fi fost în viață acum.

Cățelul i-a salvat viața după ce a fugit la etaj, unde era ea cu mâna pe trăgaciul armei pe care o avea. Cântăreața a vorbit despre acel episod crunt din viața ei în cartea „Dolly On Dolly, Interviews And Encounters With Dolly Parton”.

„Stăteam sus, la etaj, în dormitorul meu, când mi-am dat seama că exista în cameră arma pe care o țineam pentru hoți. M-am uitat la ea mult timp… Și tocmai când am luat-o în mână ca să mă uit mai bine la ea, cățelul meu Popeye a venit fugind pe scări”, a dezvăluit cântăreața care a ieșit din starea în care se afla atunci când i-a distras atenția cățelul ei. „Lăbuțele pe care i le-am auzit pe podea m-au trezit la realitate, m-au scos din starea în care eram. Am lăsat atunci arma jos. Și am început să mă rog”, a mărturisit diva country. 

„Cred că Popeye mi-a fost trimis de Dumnezeu. Nu cred că m-aș fi sinucis, dar nici nu pot fi sigură de asta… Acum, că am trecut peste acel moment, privesc cu alți ochi întreaga situație, mă gândesc cum cineva, chiar așa puternic precum sunt eu, poate ajunge în asemenea stare în care durerea îl copleșește…”, a conchis Dolly Parton.

Foto - Doggy PartonRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg