Dolly Parton, salvată de cățelul ei. Gestul ei la adresa câinilor fără stăpân

Iubirea cântăreței de muzică country pentru căței este binecunoscută! Tocmai de aceea a decis să-și deschidă o nouă afacere, care să-i aibă în prim plan pe blănoșii la care ține nespus de mult.

image

Dolly Parton a lansat de curând „Doggy Parton”, o colecție de accesorii canine și hăinuțe pentru patrupezi produsă în colaborare cu SportPet Designs, ne informează CNN. Cămăși, rochițe și chiar peruci inspirate de inegalabila Dolly Parton fac parte din noua sa colecție, iar o parte din profit va merge direct la Willa B. Farms, oraganizația care asigură îngrijire cățeilor fără stăpân.

„«Puppy Love» a fost primul meu album și, șase decenii mai târziu, dragostea mea pentru animale este mai puternică decât a fost vreodată. Acest lucru m-a făcut să creez colecția Doggy Parton de accesorii, jucării și tot felul de produse care să aibă parte integrantă din farmecul Dolly”, a declarat Parton într-un comunicat de presă.

„Și o parte din profit merge către Willa B Farms, un adăpost de animale care le oferă patrupezilor dragoste nesfârșită. N-avem cu toții nevoie de așa ceva?”, a continuat vedeta în stilul ei caracteristic.

Cunoaștem cu toții generozitatea cântăreței, însă puțină lume știe că Dolly își datoarează propria viața unui cățel. A existat o parte întunecată din viața vedetei în care Parton lua în calcul sinuciderea. De fapt, dacă nu exista cățelul ei, Popeye, ea n-ar mai fi fost în viață acum.

Cățelul i-a salvat viața după ce a fugit la etaj, unde era ea cu mâna pe trăgaciul armei pe care o avea. Cântăreața a vorbit despre acel episod crunt din viața ei în cartea „Dolly On Dolly, Interviews And Encounters With Dolly Parton”.

„Stăteam sus, la etaj, în dormitorul meu, când mi-am dat seama că exista în cameră arma pe care o țineam pentru hoți. M-am uitat la ea mult timp… Și tocmai când am luat-o în mână ca să mă uit mai bine la ea, cățelul meu Popeye a venit fugind pe scări”, a dezvăluit cântăreața care a ieșit din starea în care se afla atunci când i-a distras atenția cățelul ei. „Lăbuțele pe care i le-am auzit pe podea m-au trezit la realitate, m-au scos din starea în care eram. Am lăsat atunci arma jos. Și am început să mă rog”, a mărturisit diva country. 

„Cred că Popeye mi-a fost trimis de Dumnezeu. Nu cred că m-aș fi sinucis, dar nici nu pot fi sigură de asta… Acum, că am trecut peste acel moment, privesc cu alți ochi întreaga situație, mă gândesc cum cineva, chiar așa puternic precum sunt eu, poate ajunge în asemenea stare în care durerea îl copleșește…”, a conchis Dolly Parton.

Foto - Doggy Parton



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg