Cele mai bizare tratamente de înfrumuseţare din lume. Cheia sănătăţii sau pur şi simplu nebunie?

1 tratament jpg jpeg

În general, femeile adoră să se răsfeţe în saloanele de înfrumuseţare. Astăzi, multe tratamente de îngrijire corporală sunt care mai de care mai tentante, dar şi excentrice. Cu toate că sunt extrem de căutate, unele dintre ele par a fi de-a dreptul nebuneşti. Iată câteva dintre cele mai bizare tratamente de înfrumuseţare din lume!

Unele dintre tratamentele de frumuseţe pot părea puţin ciudate uneori, aşa cum poate spune oricine care şi-a tamponat pielea cu pastă de dinţi. Multe dintre tratamentele excentrice au făcut înconjurul lumii, iar vedetele s-au înghesuit să urmeze aceste proceduri, care promit o piele strălucitoare sau coapse mai subţiri. Şerpi, lipitori şi alte animale de toate soiurile fac parte din tratamentele nebuneşti care îţi promit frumuseţe garantată şi fericire.

Pedichiura cu peştişori, răsfăţ de vedetă

Imaginează-ţi că ajungi într-un centru spa, iar în loc de mâinile unui pedichiurist profesionist, sute de peşti vor înota în jurul picioarelor tale. Originară din Turcia, pedichiura cu peştişori, numiţi Garra Rufa, a făcut furori în industria de beauty. Peştii sunt de dimensiuni mici, care se hrănesc cu pielea moartă. După un tratament de 15-20 de minute, se pare că picioarele rămân netede şi moi.

Lipitori puse pe faţă pentru tinereţe veşnică

Lipitorile erau considerate de medicii antici egipteni remedii curative. Chiar şi actriţa Demi Moore consideră terapia cu lipitori ca o parte cheie a regimului ei de frumuseţe după ce a descoperit-o în timp ce filma în Austria. Cea mai extremă a terapiei este tratamentul facial. Lipitorile vii sunt aşezate pe faţă şi odată ce au supt tot sângele, ele sunt tăiate în jumătate. Sângele pacientului este masat înapoi pe piele pentru întinerire.

Spermă de taur pentru un păr strălucitor

Ştiai că poţi avea un păr revitalizat dacă îţi faci seara o mască de păr cu spermă de taur? Oricât de ciudat ar părea, acest tratament a fost conceput într-un salon din Londra, iar sperma taurilor Aberdeen Angus este ingredientul principal. Probele de spermă sunt extrase din tauri într-o fermă din Cheshire, sunt amestecate cu planta katera iraniană, bogată în proteine. Preparatul rezultat este un balsam intens despre care se spune că lasă părul strălucitor şi neted. Este special folosit de persoanele cărora le cade des părul.

Masaj cu şerpi pentru dureri de spate

Te-ai putea relaxa atunci când un şarpe de zvârcoleşte pe spatele tău? Practicienii de la un centru spa de cosmetică cred că ai putea şi este necesar. În timpul masajului, şerpii vii sunt aşezaţi pe spate, pe gât, pe faţă şi pe picioarele clientului. Apoi sunt lăsaţi să alunece pe corp şi se spune că alungă durerile de spate, te liniştesc, iar orice stare de anxietate dispare.

Excremente de pasăre pentru o piele curată

Excrementele de privighetoare posedă multe calităţi în materie de frumuseţe. Sunt bogate în enzimă guanină şi are un conţinut ridicat de azot. Combinaţia dintre cele două substanţe îţi exfoliază pielea şi o curăţă profund. Excrementele sunt folosite sub formă de pulbere şi sunt sterilizate. Victoria Beckam şi Karolina Kurkova sunt fanele acestui tratament.

Masajul cu cactuşi ajută pielea să fie strălucitoare

Este cunoscut sub denumirea de masaj Hakali. În timpul acestui procedeu, clienţii sunt frecaţi cu cactuşi. Din fericire, ţepii ascuţiţi sunt îndepărtaţi din frunzele cactusului înainte. Pe lângă efectul de exfoliere se spune că speciile nopale de cactuşi sunt bogaţi în nutrimente care hrănesc pielea.

Baia în supă, populară în Japonia

Staţiunea Yunessun din Japonia este renumită pentru experienţele sale neobişnuite de jacuzzi cu ceai verde, cafea şi vin roşu. Totuşi, o terapie în ediţie limitată care ne-a atras atenţia este baia cu ramen (supă de tăiţei). O cadă cu hidromasaj este umplută cu supă, iar clienţii care se scaldă în ea vor avea pielea moale şi catifelată, datorită substanţelor pe care supa le conţine.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg