Actorii dezvăluie cele mai bune și cele mai nereușite săruturi de la filmări

În rândul celor mai celebri, există actori care nu au fost deloc încântați să se sărute cu colegii la filmări, însă și vedete care au recunoscut că au avut parte de experiențe reușite. 

image

Săruturile de pe platourile de filmare nu sunt întotdeauna atât de romantice pe cât par pe marile și micile ecrane. Unii actori fac tot posibilul pentru ca partenerii de scenă să se simtă confortabil, dar alții nu sunt deloc atenți la acest aspect. 

Zac Efron 

După lansarea filmului său, „The Greatest Showman”, Zac Efron a mărturisit că sărutul cu Zendaya Maree ar putea fi favoritul său. Efron a susținut că între el și Zendaya a fost chimie, iar sărutul cu actrița a fost „cu adevărat incredibil de special”

Emma Watson

Actrița Emma Watson a fost îngrozită de ideea de a-l săruta pe colegul său, Rupert Grint. Pentru a scăpa cât mai repede de scenă, actrița a susținut că „s-a năpustit asupra lui și l-a luat prin surprindere”. 

Citește și: Cine sărută mai bine: Jennifer Aniston sau Angelina Jolie? 

Reese Witherspoon

Filmul „Water for Elephants” a fost unul reușit, însă o anumită scenă nu a fost atât de bună pentru Reese Witherspoon. Este vorba despre scena în care Reese Witherspoon se sărută cu actorul Robert Pattinson: „Nu a fost deloc atrăgător. Nu mi-a plăcut. El era răcit”, a spus actrița. 

Liam Hemsworth

Cel mai prost sărut pe care Liam Hemsworth l-a experimentat s-a întâmplat la filmările „Hunger Games”, cu cea mai bună prietenă, Jennifer Lawrence. Amuzantă din fire, Lawrence i-a făcut o farsă, mâncând usturoi înainte de scenă. 

Vezi și: „Sărutul cu Brad Pitt a fost dezgustător”. Ce vedetă a făcut această afirmație

Paula Patton

Actrița Paula Patton a jucat alături de Tom Cruise în filmul de acțiune „Mission Impossible: Ghost Protocol”. Ea a spus că a fost surprinsă de acest sărut, deoarece Cruise avea o respirație perfectă: „A fost pur și simplu perfect”, a mărturisit ea. 

Morena Baccarin

Nu este un secret pentru nimeni că multe actrițe ar profita de șansa să îl sărute pe Ryan Reynolds, numit odată cel mai sexy bărbat în viață. Însă actrița Morena Baccarin nu a fost deloc încântată de idee. Ea a dezvăluit că sărutul cu Deadpool a fost „precum un sărut cu un prezervativ gigant din latex”. 

Dane Cook

Actorul Dane Cook a mărturisit că sărutul cu Kate Hudson, de la filmările „My Best Friend's Girl” a fost îngrozitor. El a spus că Hudson ar fi mâncat înainte de scenă multă ceapă, lucru care nu i-a plăcut deloc. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg