„Sărutul cu Brad Pitt a fost dezgustător‟. Ce vedetă a făcut această afirmație

Să îl săruți pe Brad Pitt poate fi un lucru pe care multe femei și-l doresc. Nu și una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, care a fost deja nevoită să o facă și nu ar mai vrea să mai repete experiența. Cine este ea? 

image

În mod cert, Brad Pitt (58 de ani) este unul dintre cei mai frumoși bărbați ai planetei. Datorită șarmului său, fostul soț al Angelinei Jolie are o listă impresionante de iubite care nu i-au rezistat. Printre acestea se numără și nume extrem de cunoscute, precum: Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Christina Applegate, iar lista poate continua…

Fiind un bărbat apreciat, ne putem aștepta ca lucrurile să meargă extrem de bine și pe platourile de filmare, când filmează scene romantice. Ei bine, acest lucru nu a fost mereu valabil. Mai mult decât atât, una dintre colegele sale de platou a spus că nu a fost deloc încântată când a trebuit să se sărute cu Brad Pitt. 

Vezi și: Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună? Au fost surprinși în vila lui George Clooney

De-a lungul carierei sale, Brad Pitt a filmat multe scene în care și-a sărutat colegele de platou. Dar, deși și-a câștigat reputația de Don Juan, Brad nu a fost mereu atât de dorit ca partener pe marile ecrane. Pe când avea 11 ani, Kirsten Dunst a trebuit să îl sărute pe Pitt în filmul „Interviu cu un vampir‟ (1994), o experiență destul de ciudată pentru ea, deoarece diferența de vârstă dintre ei este de 18 ani: „Am urât atât de mult această scenă, pentru că, nu știu, Brad era ca fratele meu mai mare de pe platoul de filmare. A fost ca și cum l-ai săruta pe fratele tău… A fost ciudat să sărut un tip mai mare. A trebuit să îl sărut pe bune, așa că a fost groazic‟, și-a amintit Kirsten , pentru „Entertainment Tonight‟. 

image

Ulterior, în mai multe interviuri, Kirsten a fost întrebată de acel sărut: „Toată lumea îmi spunea la acea vreme că sunt atât de norocoasă că l-am sărutat, dar sărutul cu Brad Pitt a fost dezgustător‟, și-a amintit actrița. 

image

(„Interviu cu un vampir‟ - 1994)

Citește și: Cum și-a tratat Brad Pitt dependența de alcool. Un actor celebru l-a susținut

Reacția lui Brad Pitt

Desigur, Brad Pitt a fost întrebat ce părere are de cele spuse de Kirsten. El a declarat, de asemenea, că nu i-a fost deloc ușor să filmeze acea scenă: „Ascultă, nici pentru mine nu a fost ușor. Adică, tatăl meu o să se uite la acest film‟, a spus actorul. 

image

(Brad Pitt și Kirsten Dunst în filmul „Interviu cu un vampir‟)

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg