„Sărutul cu Brad Pitt a fost dezgustător‟. Ce vedetă a făcut această afirmație

Să îl săruți pe Brad Pitt poate fi un lucru pe care multe femei și-l doresc. Nu și una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, care a fost deja nevoită să o facă și nu ar mai vrea să mai repete experiența. Cine este ea? 

image

În mod cert, Brad Pitt (58 de ani) este unul dintre cei mai frumoși bărbați ai planetei. Datorită șarmului său, fostul soț al Angelinei Jolie are o listă impresionante de iubite care nu i-au rezistat. Printre acestea se numără și nume extrem de cunoscute, precum: Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Christina Applegate, iar lista poate continua…

Fiind un bărbat apreciat, ne putem aștepta ca lucrurile să meargă extrem de bine și pe platourile de filmare, când filmează scene romantice. Ei bine, acest lucru nu a fost mereu valabil. Mai mult decât atât, una dintre colegele sale de platou a spus că nu a fost deloc încântată când a trebuit să se sărute cu Brad Pitt. 

Vezi și: Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună? Au fost surprinși în vila lui George Clooney

De-a lungul carierei sale, Brad Pitt a filmat multe scene în care și-a sărutat colegele de platou. Dar, deși și-a câștigat reputația de Don Juan, Brad nu a fost mereu atât de dorit ca partener pe marile ecrane. Pe când avea 11 ani, Kirsten Dunst a trebuit să îl sărute pe Pitt în filmul „Interviu cu un vampir‟ (1994), o experiență destul de ciudată pentru ea, deoarece diferența de vârstă dintre ei este de 18 ani: „Am urât atât de mult această scenă, pentru că, nu știu, Brad era ca fratele meu mai mare de pe platoul de filmare. A fost ca și cum l-ai săruta pe fratele tău… A fost ciudat să sărut un tip mai mare. A trebuit să îl sărut pe bune, așa că a fost groazic‟, și-a amintit Kirsten , pentru „Entertainment Tonight‟. 

image

Ulterior, în mai multe interviuri, Kirsten a fost întrebată de acel sărut: „Toată lumea îmi spunea la acea vreme că sunt atât de norocoasă că l-am sărutat, dar sărutul cu Brad Pitt a fost dezgustător‟, și-a amintit actrița. 

image

(„Interviu cu un vampir‟ - 1994)

Citește și: Cum și-a tratat Brad Pitt dependența de alcool. Un actor celebru l-a susținut

Reacția lui Brad Pitt

Desigur, Brad Pitt a fost întrebat ce părere are de cele spuse de Kirsten. El a declarat, de asemenea, că nu i-a fost deloc ușor să filmeze acea scenă: „Ascultă, nici pentru mine nu a fost ușor. Adică, tatăl meu o să se uite la acest film‟, a spus actorul. 

image

(Brad Pitt și Kirsten Dunst în filmul „Interviu cu un vampir‟)

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg