Cele mai frecvente 3 greşeli de îngrijire a pielii

1 72709 original jpg jpeg

Există o mulţime de reguli de îngrijire a pielii pe care le cunoaştem şi pe care ar trebui să le punem în aplicare. Din păcate, tot mai multe femei le neglijează pe cele mai importante dintre ele.

Important este să folosim protecţie solară,pentru a preveni cancerul de piele şi pentru a minimiza ridurile. O atenţie sporită trebuie să acorzi aluniţelor,astfel încât să poţi semnala orice modificare suspectă medicului dermatolog. În tot acest timp,ar trebui să bei multă apă,astfel încât pielea să rămână hidratată şi suplă.

Iată care sunt cele 3 lucruri pe care ar trebui să le eviţi!

1.      Nu schimba frecvent produsele cosmetice!

Odată ce ai găsit un produs cosmetic care funcţionează pentru tine,foloseşte-l în continuare! Medicii dermatologi atrag atenţia că atunci când vrei să încerci un produs nou,pentru că ţi l-a recomandat o prietenă sau pentru că ai văzut o reclamă într-o revistă,este posibil ca el să facă mai mult rău decât bine. În plus,multe produse cosmetice au nevoie de timp pentru a funcţiona,aşa că vezi rezultatele uneori şi după 3 luni. De exemplu,produselecu retinol au nevoie de o lună sau două pentru a funcţiona.

Citeşte şi:Cum păstrezi corect cosmeticele

2.      Mergi constant la dermatolog

Pielea este cel mai mare organ al corpului şi are nevoie de control medical regulat. Este posibil ca pe suprafaţa ei să apară modificări neobservabile cu ochiul liber. Doar în urma unui control amănunţit,medicul dermatolog poate identifica eventualele probleme ale pielii. Totodată,tot de avizul medicului specialist ai nevoie şi dacă ai de gând să urmezi un tratament pentru acneesau pentru alte neplăceri ale pielii.

Citeşte şi:Produse cosmetice cu dublă utilizare

3.      Nu-ţi mai autodiagnostica singură problemele pielii

Fă-ţi timp să vezi un specialist când ai o problemă a pielii şi nu mai încerca să-ţi pui tu singură un diagnostic. Să presupunem că ai găsit ceva pe net,care pare să se potrivească cu ceea ce ai tu şi începi să te tratezi singură. Sigur,s-ar putea să vezi rezultatele. Sau,ai putea trata ceva ce nu ai de fapt şi,prin urmare,nu vei vedea nicio îmbunătăţire. Mai mult decât atât,neplăcerea s-ar putea înrăutăţi. Mai bine vorbeşte cu un dermatolog,care poate diagnostica cu adevărat ce se întâmplă şi care-ţi oferă opţiuni de tratament potrivite pentru tine.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg