Ce face George Clooney când nu-l ascultă copiii: „Este asul din mânecă‟

George Clooney a dezvăluit ce strategie are când cei doi copii ai săi, gemenii Alexander și Ella, în vârstă de 6 ani, nu-l ascultă. „Am un mic truc, este asul din mânecă‟, a spus starul.

image

La 62 de ani, George Clooney are tot ce își dorește - o carieră de succes și o familie frumoasă, alături de avocata Amal Clooney, cu care împarte doi copii - pe gemenii Alexander și Ella. 

Dar, așa cum orice părinte știe, viața cu doi copii nu este mereu simplă, mai ales când ei sunt de aceeași vârstă. De acest lucru este de acord și George Clooney, care a dezvăluit în timpul unui interviu că se mai întâmplă ca gemenii să nu-l asculte. Totuși, pentru a rezolva neînțelegerile, actorul apelează la o strategie inedită, care, după spusele lui, dă roade în orice moment al anului. 

Citește și: George Clooney, un tată mândru! La doar cinci ani, gemenii lui vorbesc engleză, franceză și italiană 

Cum rezolvă George Clooney neînțelegerile 

La premiera celui mai recent film în care a apărut, „The Boys in the Boat‟, George Clooney le-a dezvăluit jurnaliștilor că gemenii lui sunt fermecați de Moș Crăciun. Astfel, de fiecare dată când cei mici nu se comportă frumos, actorul le spune că moșul va fi informat de comportamentul lor:

„Am un mic truc, este asul din mânecă. Dacă nu se comportă bine, chiar dacă este luna iulie, mă prefac că îl sun pe Moș Crăciun. Ridic telefonul și spun (de față cu ei): Hei, Moș Crăciun, ce mai faci? Desigur, Moș Crăciun este foarte interesat de comportamentul copiilor.‟

Astfel, cu ajutorul acestei strategii, el observă o schimbare imediată în comportamentul gemenilor săi. Actorul a adăugat că, pentru a părea și mai convingător pentru Alexander și Ella, numărul de telefon al „Moșului‟ este cel al unui prieten bun. 

George Clooney și Amal Alamuddin s-au cunoscut în aprilie 2024, iar în septembrie 2014 au decis să se căsătorească. Trei ani mai târziu s-au născut gemenii, ceea ce i-a schimbat actorului prioritățile în viața: „Amal și cu mine sunt incredibil de recunoscători în fiecare zi. Sunt foarte norocoși pentru că avem această familie‟, a spus George Clooney, potrivit „Hello Magazine‟. 

image

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg