Cele mai simple moduri prin care oferi volum părului

1 72120 original jpg jpeg

Ca să ai un păr cu volum, ca-n reclame, nu ai nevoie de produse de îngrijire foarte scumpe, ci trebuie să ţii cont de câteva recomandări.

Foloseşte produse adecvate

Nu vei obţine nimic dacă foloseşti un şampon care nu este ales în funcţie de necesităţile şuviţelor tale. Pentru a avea volum,optează pentru un şamon special conceput pentru asta,ale cărui proteine vor întări firele şi stimula circulaţia sangvină de la nivelul scalpului. În continuare,aplică o spumă de păr pe şuviţele umede,apoi usucă-le cu foehnul.

Uscarea cu capul în jos

Dacă vrei volum,usucă-te pe păr ţinând capul în jos. Setează foehnul la o treapă joasă de căldură şi ai grijă să direcţionezi aerul de la rădăcină spre vârfuri. Astfel,se închid cuticulele şi se elimină aspectul de păr electrizat.

O coafură demnă de anii `50

Pentru a avea volum fără să foloseşti căldura foehnului,îţi recomandăm o soluţie veche de zeci de ani,dar care chiar dă rezultate:dormitul cu bigudiuri. Aplică-le pe părul umed sau uscat înainte de culcare. Cu atât este mai mare bigudiul,cu atât bucla va fi mai voluminoasă.

Cum obţii volum cu o perie de păr

Iată un truc la care apelează stiliştii pentru a da volum părului,într-un timp mult mai scurt. Se împarte părul în secţiuni de doi centimetri şi cu o perie rotundă se rulează părul până la rădăcină şi se usucă cu foenul. Peria se îndepărtează abia peste aproximativ 10 minute,până când părul este complet răcit. Între timp,repetă operaţiunea cu o nouă perie.

Şamponul uscat,o soluţie la-ndemână

Mulţi oameni folosesc şamponul uscat,în încercarea de a davolumşuviţelor,Aplică şampon uscat la rădăcina firelor de păr şi apoi şterge surplusul cu un prososp curat. Trucul este indicat şi când părul este plat,un pic uleios şi nu ai timp să te speli.

Credit foto:www.aryzauq.tv



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg