Celebrități care au fost jefuite. Ce au furat hoții de la Kim Kardashian?

Știrea conform căreia Robert De Niro a fost jefuit în preajma Sărbătorilor a făcut înconjurul lumii. Însă actorul nu este singura celebritate care a fost ținta hoților. Mai multe vedete au trecut prin această experiență neplăcută… 

image

Să fii bogat și celebru înseamnă să beneficiezi, totodată, de cele mai bune măsuri de siguranță și protecție, însă, chiar și așa, spargerile încă sunt frecvente la Hollywood. Să se întâmple din cauză că vedetele călătoresc mult, așa cum i s-a întâmplat vedetei Kim Kardashian, ce a fost jefuită în timp ce se afla la Săptămâna Modei de la Paris? 

Citește și: Casa lui Robert de Niro, spartă de un hoț ce căuta cadouri de Crăciun 

Kim Kardashian, pagubă de milioane de dolari

Pe data de 3 octombrie 2016, cinci bărbați înarmați au jefuit-o sub amenințarea armei, pe Kim Kardashian într-un hotel din Paris. Bărbații, care erau îmbrăcați în polițiști, au furat sume mari de bani și bijuterii din camera vedetei. La șase ani de la furt, au fost date în judecată 12 persoane, ce sunt acuzate de furtul bijuteriilor în valoare de 10 milioane de dolari, informează „Stars Insider‟.

Tommy Lee a rămas fără... oglinda din baie 

Conacul lui Tommy Lee din Calabasas (California) a fost jefuit de hoții ce au reușit să sustragă... numai o oglindă din baie și câteva mânere ale unui dulap. În timpul furtului, aceștia au spart ușa de sticlă din spatele casei, au distrus geamurile și interiorul locuinței. Hoții au spart inclusiv o poartă ce valora aproximativ 5.000 de dolari.

David și Victoria Beckham, vizitați noaptea de hoți 

Conacul din Londra al cuplului David și Victoria Beckham, din Londra, a fost jefuit în timp ce vedetele se aflau în locuință împreună cu fiica lor, Harper. Hoții ar fi intrat în casă noaptea, înainte de miezul nopții și ar fi luat câteva obiecte de valoare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma jafului. 

Vezi și: VIDEO Cei mai împiedicați hoți din lume. Cum au reușit să se lase prinși 

Jodie Turner-Smith, jefuită în timp ce se afla la Cannes 

În timp ce participa la Festivalul de Film de la Cannes, actriței Jodie Turner-Smith i s-au furat bijuteriile valoroase din camera de hotel unde era cazată pentru marele eveniment. „Nu credeam că voi petrece 2-5 ore la secția de poliție în ultima mea zi petrecută la Cannes, dar iată-ne aici…‟, scria vedeta pe contul ei de Twitter. Potrivit „Page Six‟, bijuteriile actriței valorau „câteva zeci de mii de euro‟.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg