Celebrităţi despre care nici nu bănuiai că sunt bunici. Cum sunt în această postură şi cum îşi răsfaţă nepoţii?

1 pierce brosnan main jpg jpeg

Oricât de ciudat ar fi să te gândeşti la celebrităţile tale preferate ca la nişte bunici, există o mulţime de staruri care sunt mândri să fie bunic sau bunică.

Lucrurile se mişcă atât de repede în lumea vedetelor, încât uneori este greu sau aproape imposibil pentru fani să ţină pasul cu tot ce li se întâmplă acestora. În privinţa unor celebrităţi, este chiar dificil pentru mulţi dintre cei care au auzit de ei să-şi amintească dacă sunt părinţi, cu atât mai puţin dacă au devenit bunici. Deşi, cu siguranţă, nu putem cunoaşte arborele genealogic ai tuturor, există câteva celebrităţi populare care oferăun exemplu din postura de bunici. Rolul de bunic sau al bunică nu se schimbă atunci când toată lumea îţi cunoaşte numele. Bunicii celebri adoră să-şi arate nepoţii mici pe reţelele sociale.

Pierce Brosnan consideră că a fi bunic este o bucurie

Fostul James Bond, Pierce Brosnan, este bunic de trei ori: de două ori din partea fiicei Charlotte Brosnan şi o dată din aceea a fiului Sean Brosnan. „Este o bucurie să fii bunic! Există ceva îmbătător şi frumos în a fi bunic‟, a spus actorul în timpul unui interviu din 2017.

Brosnan şi-a împărtăşit întregii lumi bucuria de a-l avea vedea pe al treilea nepot al său, Marley May Cassandra, în iunie 2015: „Dragul meu Sean, cu fetiţa lui Marley May Cassandra. Ce bucurie să fii bunicul ei! Viaţa e frumoasă!‟ a fost mesajul lăsat el la o fotografie de pe Instagram a lui Marley.

        View this post on Instagram                       A post shared by Jim Carrey Fans (@jimcarreythebest)

A post shared by Jim Carrey Fans (@jimcarreythebest)

Lui Jim Carrey i se pare „ciudat‟ să fie bunic

Actorul Jim Carrey este bunicul lui Jackson Riley Santana pe care fiica sa, Jane, l-a născut în 2015. El a vorbit despre „rolul bunicuţul Jim” chiar în acel an: „Îmi place să fiu bunic, bunicuţul Jim. Este foarte ciudat, nu este ceva la care mă aşteptam la vârsta asta. Primesc multă bucurie de la băieţelul acela. Este pur şi simplu magic. Este cel mai grozav sentiment din lume şi, pe măsură ce îmbătrâneşti, legătura ta cu aceste lucruri devine atât de intensă‟. Actorul avea doar 48 de ani la acea vreme, dar şi-a foarte în serios rolul.

Charlie Sheen a devenit bunic la 48 de ani

Unii oameni ar putea fi surprinşi să afle că Charlie Sheen a devenit bunic la vârsta de 48 de ani. Fiica lui, Cassandra Estevez şi soţul ei, Casey Huffman, au adus pe lume o fetiţă pe nume Luna, în octombrie 2013. „Este o zi minunată!‟, a spus Sheen când s-a născut fetiţa. Pe baza postărilor sale de pe Instagram, Sheen pare să petreacă mult timp cu micuţa Luna, căreia îi place să fie îmbrăcată de bunicul ei.

Lauryn Hill, bunică la 41 de ani

Solista grupul muzical hip-hop, Fugees, Lauryn Hill, a fost alături de Rohan Marley, fiul celebrului muzician Bob Marley, pentru mai bine de un deceniu. Unul dintre fiii lor, Zion Marley, a avut un băieţel, Zephaniah, în februarie 2017, ceea a făcut-o pe Hill bunică la numai 41 de ani.

Citeşte şi:

Seamănă? Nepotul lui Elizabeth Taylor moşteneşte atât talentul actriţei, cât şi generozitatea ei

Nicolas Cage este iubitor în familie

Este dur în filme, dar Nicolas Cage este cu totul altfel când vine vorba de familia sa, în special de nepoţii săi, Lucien şi Sorin. „Îmi place fiecare secundă cu ei‟, a afirmat Cage pentru publicaţia „People‟. Când i s-a cerut să numească ce adoră la Lucien, a răspuns cu mândrie: „Zâmbetul lui‟. Tatăl lui Lucien este fiul lui Cage, Weston, din relaţia sa cu fosta iubită Christina Fulton. Potrivit lui Weston, Cage a făcut o treabă grozavă ca tată şi l-a susţinut întotdeauna: „Este extrem de iubitor! Am avut multe conversaţii frumoase şi le preţuiesc pe toate!‟.

        View this post on Instagram                       A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Martha Stewart îşi face timp pentru nepoţi

Stewart a devenit bunică prima oară în 2011. Cu siguranţă, nepoţii ei primesc cele mai bune delicatese coapte făcute de bunici. Într-una dintre imaginile postate de ea pe reţelele sociale, se pare că îi răsfaţă nu doar din punct de vedere culinar, ci şi mergând cu ei în parcurile de distracţii.

FOTO: Shutterstock, Instagram/piercebrosnanofficial/marthastewart48/jimcarreythebest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg