Chef Florin Dumitrescu aşteapă primul lui bebeluş

1 53361 original jpg jpeg

Cel mai tânăr jurat de la "MasterChef” şi iubita lui au primit cu mare bucurie vestea că vor fi părinţi. Cristina şi Florin Dumitrescu aşteaptă primul lor bebeluş, o fetiţă, care va veni pe lume în această vară, şi număra cu nerăbdare zilele până când o vor putea strânge la piept.

„Ne doream mult un copil,dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede”,mărturiseşte în culmea fericirii Florin. „Aveam multe planuri pentru anul acesta,iar sarcină Cristinei e un bonus neaşteptat care ne bucură şi mai mult. Cred că lucrurile care se întâmplă natural,fără să le forţezi sunt cele veritabile. Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiţi să devenim părinţi şi cred că avea dreptate.” Însărcinată în 5 luni şi jumătate,Cristina recunoaşte şi ea că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale,care nu va putea fi egalată decât de ziua în care îşi va vedea pentru prima oară fetiţă.

„Pentru o femeie,experienţa sarcinii cu tot ce vine ea,frumos sau mai puţin plăcut,e o perioadă fascinantă. Nu m-am simţit niciodată atât de calmă,dar emoţionată în acelaşi timp,atât de rău fizic,dar extrem de fericită,iar în momentele în care vezi prima imagine ecograf şi simţi primele mişcări,ai senzaţia că iei parte la ceva atât de splendid,încât nu poţi să descrii în cuvinte.”

Copleşiţi de bucurie,viitorii părinţi poartă încă discuţii despre numele pe care îl va purta beblusul:„Avem un short list şi suntem încă la fază de negocieri. Atât părinţii mei,cât şi părinţii lui Florin vin cu tot felul de nume de alint haioase când vine vorba despre fetiţă noastră. Aşteaptă cu nerăbdare să ne hotărâm odata”,spune Cristina.

Iar Florin abia aşteaptă să poată să-şi pună în practică talentul culinar şi originalitatea pentru fetiţa lui,pentru care deja visează să inventeze o reţetă specială,aşa cum a făcut şi pentru iubită sa:„Stiu sigur că voi găti foarte multe creme de legume în prima fază. Mai târziu,când o să crească puţin,o să pot să-i prepar mâncarea şi să fac un plating haios şi prietenos,adică ceva total diferit de ce am făcut până acum.”



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg