Cine a semnat clauza „Fără nuditate” la Hollywood

Actorii au recunoscut de multe ori că nu e nimic sexy la filmările nud din filme. Poate că acesta este și motivul pentru care refuză să-și dea jos hainele în fața camerei. Sau nu.

image

O scenă sexy este o negociere constantă între cei care fac costumele și decorul, pentru a acoperi anumite părți ale corpului, și coregraful care gândește toate mișcările actorului. Există o echipă întreagă de oameni, de la operatori, scenografi, machiori și regizorul filmului, care are treabă în timp ce actorul încearcă să facă să pară totul plin de pasiune și de sex appeal. Nici nu-i de mirare că mulți actori își trec în contract clauza „Fără nuditate” la Hollywood!

Sarah Jessica Parker

În timp ce toată lumea din serialul „Totul despre sex” își arăta tot felul de părți ale corpului, personajul principal a rămas cu hainele pe ea în fața camerei. Și asta pentru că Sarah Jessica Parker avea contractul cel mai strict dintre toate protagonistele serialului „Totul despre sex”!

„Întotdeauna am avut semnată clauza «fără nuditate» în contractele mele. Unii oameni își trec anumite pretenții în contract și au devenit legendari din cauza asta. De pildă, vor lumânări albe în camera lor. Eu am avut întotdeauna această clauză care are de-a face cu nuditatea”, a precizat vedeta.   

Jennifer Garner

A filmat scene sexy, dar n-a arătat niciodată prea mult privitorilor. În 2009, a dezvăluit pentru MTV că „nu voi arăta tot. Nu, mulțumesc! Lumea merită ceva mai bun de-atât. Eu nu sunt interesată de așa ceva”, a conchis actrița de la Hollywood.

Mila Kunis

Și soția lui Ashton Kutcher a filmat secvențe sexy – mai țineți minte „Lebăda neagră”, da? – dar a folosit o dublură pentru posterior în filmul „Friends with Benefits”. Mai mult, Kunis a scris o scrisoare deschisă despre un producător hollywoodian care i-a spus că „n-o să mai lucrezi niciodată în orașul ăsta” atunci când ea a refuzat să pozeze pe jumătate goală pe coperta unei reviste. Probabil că acesta nu auzise de clauza din contractul ei, nu?

Julia Roberts

Ca mamă, actrița nu consideră că are de arătat lumii ceva mai mult decât… talentul ei. „Știi că nu e ceva ce fac eu și, dacă îmi ceri să mă dezbrac în fața camerei, trebuie să te aștepți să ți se spună s-o iei mai ușor. Ca mama a trei copii, eu asta simt!”, a declarat vedeta.

foto - ShutterstockRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg