Cine e ”The Motans”, artistul în vogă la ora actuală

1 85416 original jpg jpeg

După ce Carla's Dream s-a bucurat de un real succes în România, un alt tânăr le calcă pe urme. Este carismatic, cu zâmbetul pe buze mereu şi extrem de talentat. Cine e ”The Motans”, artistul în vogă la ora actuală? Aflăm împreună!

Numele lui real este Denis Roabeş şi se descrie un romantic incurabil. Scrie zeci de versuri pe care le leagă în hituri ce stau în topurile radio din România. Tânărul de la The Motans a oferit un mic interviu pentru viva.ro în care vorbeşte despre carieră, drumul succesului şi muncă.

image

Cine e ”The Motans” - nume real

”Pur şi simplu am luat chitara tatălui meu şi am încercat să cânt la ea. De la aceste începuturi şi până la momentul actual, drumul a fost unul foarte lung, cu multe întreruperi şi focusări pe alte domenii, alte activităţi. De greu, nu a fost greu, a fost puţin cam lung, doar până am publicat prima piesă pe YouTube. Un drum ales cu inima, de regulă, nu ar trebui să fie greu.

image

Îmi plac şi acum foarte mult pisicile, dintotdeauna le-am îndrăgit. Mi se pare fascinantă rasa felinelor, îmi place felul lor liber de a fi. Alegerea numelui The Motans a avut la bază şi această dragoste a mea pentru pisici, dar se datorează mai mult faptului că, timp de mai mulţi ani, visam constant pisici, iar în momentul în care am început să mă dedic total muzicii, aceste vise au dispărut. Mi s-a părut cumva un semn”, a mărturisit The Motans.

Cât despre asemănarea dintre el şi Carla's Dream, Denis Roabeş nu e deranjat.

”Da, pentru că suntem ambii moldoveni şi facem muzică bună. (zâmbeşte) Nu m-au influenţat aceste comparaţii, nu prea cred că ele mai există. Nu aş putea să spun cât este de greu sau de uşor pentru un artist nou să-şi creeze propria identitate, The Motans a avut cumva de la început o direcţie clară, un drum propriu, un stil uşor de recunoscut”, a mai mărturisit The Motans pentru sursa citată.

image


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg