Cine este femeia care l-a refuzat pe Prințul William: „Se îndrăgostise de ea‟

Povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton nu a lipsită de provocări. În timpul unei separări, fiul regelui Charles al III-lea i-a făcut avansuri unei femei celebre, însă ea nu și-a dorit relația. Ce motiv ar fi invocat? 

image

În prezent, Prințul William și Kate Middleton formează o familie frumoasă, mariajul lor fiind un model pentru cuplurile din întreaga lume. Poate și pentru că numeroasele încercări prin care au trecut i-au unit. Înainte să își oficializeze relația, cei doi au trecut prin multe separări temporare, iar una dintre ele a avut loc în anul 2004. 

Citește și: Ce nu știai despre Kate Middleton, de la asemănarea cu Regina Elisabeta la despărțirea de William 

O altă femeie în viața Prințului William 

Înainte să o cunoască pe Kate Middleton, Prințul William era renumit pentru relațiile pasagere. Se zvonea că ar fi fost interesat inclusiv de Emma Parker Bowles, nepoata reginei Camilla. Cu toate acestea, cea care i-a atras, cu adevărat, atenția a fost Kate Middleton, pe care a cunoscut-o la facultate, însă relația lor nu a fost mereu lapte și miere.  

În anul 2004, Prințul William și Kate își anunțau despărțirea bruscă. În această perioadă, Prințul a devenit interesat de Isabella Calthorpe, sora vitregă a Cressidei Bonas, una dintre fostele iubite ale Prințului Harry. 

Citește și: Câte și ce limbi străine știe să vorbească Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea 

De ce l-a refuzat Isabella pe William?  

Fiul actualului rege și-ar fi dorit o relație cu Isabella, însă ea l-a refuzat, deoarece a considerat că stilul de viață regal nu i se potrivește: „Se îndrăgostise de ea și își dorea o relație. El i-a făcut propuneri de multe ori, și, deși Isabella era singură, l-a refuzat spunând că ar fi fost dăunător pentru ea și pentru cariera ei‟, a spus o sursă, conform „Bright Side‟. 

image

De profesie actriță și model, Isabella (41 de ani) este, în prezent, una dintre cele mai bogate britanice. Ea este căsătorită cu Sam Branson, fiul miliardarului Sir. Richard Branson.

Deși legătura lor a fost intens mediatizată, Prințul William s-a întors la Kate Middleton. Ea i-a mai acordat o șansă, și, cu toate că au mai trecut printr-o altă despărțire în anul 2007, celor doi s-au împăcat, iar relația lor a reușit să treacă testul timpului. În prezent, Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii - Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani). 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg