Cine este femeia care l-a refuzat pe Prințul William: „Se îndrăgostise de ea‟

Povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton nu a lipsită de provocări. În timpul unei separări, fiul regelui Charles al III-lea i-a făcut avansuri unei femei celebre, însă ea nu și-a dorit relația. Ce motiv ar fi invocat? 

image

În prezent, Prințul William și Kate Middleton formează o familie frumoasă, mariajul lor fiind un model pentru cuplurile din întreaga lume. Poate și pentru că numeroasele încercări prin care au trecut i-au unit. Înainte să își oficializeze relația, cei doi au trecut prin multe separări temporare, iar una dintre ele a avut loc în anul 2004. 

Citește și: Ce nu știai despre Kate Middleton, de la asemănarea cu Regina Elisabeta la despărțirea de William 

O altă femeie în viața Prințului William 

Înainte să o cunoască pe Kate Middleton, Prințul William era renumit pentru relațiile pasagere. Se zvonea că ar fi fost interesat inclusiv de Emma Parker Bowles, nepoata reginei Camilla. Cu toate acestea, cea care i-a atras, cu adevărat, atenția a fost Kate Middleton, pe care a cunoscut-o la facultate, însă relația lor nu a fost mereu lapte și miere.  

În anul 2004, Prințul William și Kate își anunțau despărțirea bruscă. În această perioadă, Prințul a devenit interesat de Isabella Calthorpe, sora vitregă a Cressidei Bonas, una dintre fostele iubite ale Prințului Harry. 

Citește și: Câte și ce limbi străine știe să vorbească Prințul William, fiul Regelui Charles al III-lea 

De ce l-a refuzat Isabella pe William?  

Fiul actualului rege și-ar fi dorit o relație cu Isabella, însă ea l-a refuzat, deoarece a considerat că stilul de viață regal nu i se potrivește: „Se îndrăgostise de ea și își dorea o relație. El i-a făcut propuneri de multe ori, și, deși Isabella era singură, l-a refuzat spunând că ar fi fost dăunător pentru ea și pentru cariera ei‟, a spus o sursă, conform „Bright Side‟. 

image

De profesie actriță și model, Isabella (41 de ani) este, în prezent, una dintre cele mai bogate britanice. Ea este căsătorită cu Sam Branson, fiul miliardarului Sir. Richard Branson.

Deși legătura lor a fost intens mediatizată, Prințul William s-a întors la Kate Middleton. Ea i-a mai acordat o șansă, și, cu toate că au mai trecut printr-o altă despărțire în anul 2007, celor doi s-au împăcat, iar relația lor a reușit să treacă testul timpului. În prezent, Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii - Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani). 

Sursă foto: Pinterest  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg