Rihanna s-a inspirat de la „rivala‟ Beyoncé la Super Bowl. „Se află la un alt nivel‟

Cu ocazia concertului grandios pe care l-a susținut în pauza de la Super Bowl, Rihanna a recunoscut că „rivala‟ Beyoncé i-a fost sursă de inspirație. 

image

Despre relația dintre Beyoncé și Rihanna s-au scris multe. Presa de scandal a relatat că artistele ar fi rivale pe scenă, nu își vorbesc și nici măcar nu se privesc în ochi când se întâlnesc. De altfel, cu ani în urmă, au existat speculații conform cărora soțul lui Beyoncé, Jay-Z, ar fi înșelat-o pe artistă cu Rihanna. Desigur, nimic nu a fost confirmat de către cele două, însă cu ocazia concertului grandios pe care Rihanna l-a susținut în pauza de la Super Bowl, ea a făcut o declarație surprinzătoare despre „rivala ei‟, Beyoncé. 

Citește și: Beyoncé, înșelată de primul ei iubit. Cântăreața n-avea mai mult de 13 ani atunci! 

Rihanna, concert după șapte ani de pauză 

După șapte ani de pauză, Rihanna a încântat publicul cu piesele sale duminică seară, la celebrul recital din pauza Super Bowl, finala campionatului profesionist de fotbal american. Concertul a fost unul grandios - artista a avut alături 280 de dansatori și a putut fi văzută în timp ce se afla pe o platformă suspendată deasupra terenului de pe stadionul State Farm, din Arizona. De asemenea, în timpul recitalului, cântăreața originară din Barbados a făcut și anunțul momentului - este însărcinată pentru a doua oară. Momentul a avut toate ingredientele pentru a fi unul de succes, însă și Beyoncé a contribuit la reușita Rihannei. 

Beyoncé, muză pentru Rihanna

Potrivit publicației „People‟, Rihanna a mărturisit în podcastul „On Process‟ că a vizionat mai multe videoclipuri cu Beyoncé în timp ce își pregătea propriile show-uri. Ea a spus: „Am urmărit de câteva ori spectacolele lui Beyoncé. Ea este o fiară și se află la un alt nivel. Doar pentru a mă inspira, într-adevăr‟, a declarat artista. 

Beyoncé a cântat live la finala Super Bowl din anul 2013. Ea s-a aflat pe scenă alături de fostele membre ale formației Destiny’s Child - Kelly Rowland și Michelle Williams. Trei ani mai târziu, soția lui Jay-Z a cântat din nou la pauza Super Bowl alături de Bruno Mars și formația Coldplay. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg