Cele mai bogate vedete din 2023. Jay-Z urcă în top, iar Rihanna coboară

Vedetele internaționale sunt plătite pe măsura talentelor pe care le au, așa că averile lor uriașe nu ne surprind deloc. Cine sunt cele mai bogate celebrități din lume? 

image

Revista „Forbes‟ a întocmit clasamentul anual al miliardarilor, iar printre cei mai bogați oameni din lume se află și câteva figuri cunoscute. Unele vedete au urcat în top, în timp ce altele au căzut de pe poziții înalte. 

Citește și: Frumoase și bogate! Ce sume au câștigat cele mai bine plătite modele din lume 

Cele mai bogate vedete internaționale 

În topul revistei „Forbes‟, așa cum poate mulți se așteaptă, se află cântăreața Rihanna. Cu o avere estimată la 1.4 miliarde de dolari, ea a coborât în clasament de pe poziția 1729 pe 2003, averea sa fiind în scădere, față de anul trecut. Artista deține această avere impresionantă datorită afacerilor sale cu lenjerie intimă și cosmetice „Fenty‟. 

Fără îndoială, Rihanna nu ar fi ajuns atât de cunoscută dacă nu ar fi fost Jay-Z. Superstarul rap, în vârstă de 53 de ani, care a ajutat-o pe artistă să devină faimoasă, se află în topul miliardarilor, averea sa fiind în creștere față de anul trecut. Jay-Z se situează pe locul 1214 în clasament, având în conturi 2.5 miliarde de dolari. 

Citește și: Ei sunt cei mai bogați copii din lume! Își permit să cumpere obiecte de milioane de dolari 

Jurnalista Oprah Winfrey, în vârstă de 69 de ani, nu lipsește din acest top. Cu o avere de 2 miliarde de lire sterline, ea se află pe locul 1211. Oprah a câștigat o mare parte din bani datorită companiei sale multimedia, „Harpo Productions‟, dar și cu revista „The Oprah Magazine‟. 

Surpriza clasamentului 

Anul acesta, surpriza clasamentului este rapperul Kanye West, în vârstă de 45 de ani, care a pierdut o mare parte din averea sa. Kanye West a fost sancționat, anul trecut, de către o companie care comercializează articole sportive,cu 2 miliarde de dolari, din cauza unor comentarii antisemite pe care le-a făcut. Potrivit „Forbes‟, Kanye West are în conturi 398 de milioane de dolari. În timp ce artistul nu mai este miliardar, fosta sa soție, Kim Kardashian este, cu o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg