Cine este fiica celui mai bogat om din lume și cu ce se ocupă

Delphine Arnault, fiica „Lupului în cașmir” și soția lui „Steve Jobs francez”, tocmai a primit o promovare anul acesta – este noul șef de la Christian Dior!

Delphine Arnault  sursa   Instagram jpg

Nepotisme! Așa pot striga cei care nu cred în talentul și priceperea femeii de 47 de ani, care se află la conducerea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume. Ea a fost numită în această funcție importantă chiar de tatăl ei, co-fondatorul și directorul general al conglomeratului LVMH, care deține branduri de lux precum Louis Vuitton, Moet, Hennessy și Dior. Tot el este și cel mai bogat om din lume, având o avere de 147 de miliarde de lire sterline.

Bernard Arnault a desemnat-o pe Delphine, cel mai mare dintre cei cinci copii ai săi, ca moștenitor al imperiului creat de el într-o manieră care i-a adus renumele de „Lupul în cașmier”. Porecla a fost primită după ce francezul s-a dovedit nemilos în afaceri, în negocierile care l-au adus în topul miliardarilor din lume.

După numirea fiicei, am zice că Bernard plănuiește să se retragă, însă departe de el acest gând! Grupul pe care-l conduce cu mână de fier tocmai a ridicat vârsta directorilor executivi de la 75 la 80! Dar să revenim la fiica lui putred de bogată!

Noul șef Dior, care-și va începe treaba de la 1 februarie, este mama a doi copii și a lucrat, până acum, ca vice-președinte la Louis Vuitton încă din 2013 și director executiv la Dior.

Extrem de discretă și de muncitoare, Delphine a absolvit Școala de afaceri din Lille și cea de Economie din Londra. Cea care a primit prima ei geantă Louis Vuitton la împlinirea vârstei de 18 ani și-a început cariera la firma de consultanță McKinsey, după care s-a mutat la Dior, în 2000.

Delphine Arnault   Instagram jpg

„Sunt o norocoasă că lucrez în domeniul modei, al parfumurilor și cosmeticelor! Dacă tata deținea o firmă de cauciucuri, nu știu ce m-aș fi făcut!”, a dezvăluit noul șef Dior. „Sunt extrem de competitivă! La tot. Îmi place să concurez, e distractiv!”, a dezvăluit ea în rarele ei interviuri oferite celor de la Financial Times.

Cum spuneam, Delphine este extrem de discretă, oferă foarte rar interviuri și, când o face, vorbește numai despre afaceri, niciodată despre viața ei privată. Prima ei căsnicie a început în 2005, când a ajuns la altar cu Alessandro Vallarino Gancia, moștenitorul italian al unei dinastii viticole.

Rochia ei de mireasă - de la cea mai frumoasă nuntă a anului, cum a denumit-o presa franceză la acel moment - a fost creată de Galliano și a necesitat 1.300 de ore pentru a fi creată. Cei doi soți au divorțat cinci ani mai târziu și franțuzoaica este acum implicată într-o relație cu miliardarul francez Xavier Niel, co-proprietarul ziarului Le Monde și deținătorul unei averi de peste 10 miliarde de euro. Xavier este cu un deceniu mai în vârstă decât partenera lui și este cunoscut precum acest „Steve Jobs francez”.

Arnault n-a făcut tam-tam nici pe marginea nașterii copiilor ei. Ea a adus-o pe lume pe fiica ei, Elisa, în august 2012, iar, în septembrie 2016, s-a născut Joseph. Un singur comentariu a făcut în presă despre viața ei de familie, spunând în Fashion Network, că încearcă să jongleze cariera cu maternitatea. Ha, ca orice alt muritor de rând! „Oricând am timp liber, încerc să-l petrec cu familia mea. E atât de simplu!”, a conchis ea în Financial Times.

Foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg