Modelul care a câștigat 35.000 de euro pe zi în 2021!

2022 n-a fost deloc un an ușor pentru unul dintre cele mai mari modele din lume. Însă, în ciuda problemelor întâmpinate, situația ei financiară n-a avut deloc de suferit. Dimpotrivă!

image

Despre cine este vorba? Despre Cara Delevingne, unul dintre cele mai versatile modele care există în prezent, care s-a lăsat pozat în câteva ipostaze îngrijorătoare, în vara acestui an, dar a și bifat proiecte profesionale pe bandă rulantă. Și, privind în urmă, blondina a reușit să câștige sume impresionante de bani. În 2021, de pildă, Cara a primit nu mai puțin de 30.000 de lire sterline pe zi din job-urile de modeling și actorie, care înseamnă aproape 35.000 de euro, mai exact 34.656 de euro. PE ZI!! 

Mai mult, topmodelul de 30 de ani și-a crescut și propria afacere, anul trecut. Harvey White Properties și-a crescut profitul cu 3,8 milioane de lire sterline în 2021, ceea ce a rotunjit averea modelului la 45,7 milioane de lire sterline.

Cara a intrat pe mâna celor de la Storm Management după ce și-a încheiat studiile în 2009 și, în scurt timp, a devenit un model cunoscut, care a prezentat ținute de la branduri de renume precum  Burberry, YSL și Chanel. În plus, a cochetat și cu actoria, ajungând să apară recent în sezonul al doilea din „Only Murders In The Building”, unde le-a dat replica unor staruri ca Selena Gomez, Martin Short și Steve Martin.

image

Cara s-a născut într-o familie bogată din Londra, tatăl ei fiind omul de afaceri de mare succes Charles Delevingne (73 de ani), iar nașa ei fiind nimeni alta decât actrița Joan Collins (89 de ani).

Tânăra privilegiată a fost fotografiată vara aceasta, prin California și în aeroportul Van Nuys, în ipostaze îngrijorătoare, când părea beată sau drogată pe străzi, desculță, cu părul vălvoi și neștiind parcă unde se afla și de ce. Tocmai din cauza comportamentului său problematic, i-a fost refuzat accesul la bordul avionului privat al lui Jay Z, soțul lui Beyonce.

image

Modelul britanic a revenit în atenția publicului zilele trecute când a făcut reclamă la lenjerie intimă, apărând într-un filmuleț pentru Savage X Fenty, brandul cântăreței Rihanna.

După lansarea filmulețului sexy pe 7 noiembrie, Cara a continuat să atragă comentarii de tot felul atunci când a apărut într-o producție Netflix denumită „Planeta sex”, în care o putem vedea pe vedetă în cele mai intime ipostaze, provocându-și singură plăcere sau privind alți oameni făcând acest lucru.

Cara a fost întotdeauna deschisă cu privire la viața sa sexuală, fiind o bisexuală convinsă și afișându-se cu numeroase femei frumoase în public. Indiferent ce a făcut în viața ei privată, Delevingne s-a descurcat să ajungă să fie printre cele mai bine plătite modele din lume, să devină una dintre cele mai versatile femei din modeling și un model profesional de urmat pentru multe tinere.  

Foto - Shutterstock, Instagram