Cine este „Prințesa Barbie” și ce ambiții are la numai 19 ani

Are unul dintre cele mai extravagante titluri regale din Europa și un viitor strălucit la brațul viitorului rege din Danemarca.

image

Se numește Prințesa Maria Chiara de Bourbon a celor Două Sicilii, este cea mai urmărită italiancă de nici 20 de ani și are o gardorobă de vis, pe care și-o etalează cu fiecare ocazie ivită. Prințesa de 19 ani, care și-a petrecut vara trecută pe Riviera Franceză cu Prințul Michael de Kent, este zărită acum în prezența copilului cel mare al Regelui Frederik al Danemarcei.

Dar să nu credeți că frumoasa adolescentă se mulțumește să-și găsească jumătatea și atât. Nu. Ea plănuiește să-și pună pe picioare o carieră de creator de modă. Anul acesta, la Cannes, a purtat o rochie făcută chiar de ea, la Gala „O lume mai bună” organizată în Hotelul Carlton.

„Eu am creat-o!”, spune ea într-un suflet. „Mi-a plăcut dintotdeauna să creez piese vestientare și vreau ca, într-o bună zi, să-mi creez propriul brand vestimentar”, ne informează prințesa în Daily Mail. „Rochia mea roz, pe care o port acum, am realizat-o împreună cu un prieten și mă bucur enorm că o port în această seară”, a adăugat cea poreclită „Prințesa Barbie”.

Ce-i rezervă viitorul prințesei italiene? Poate că o relație de lungă durată cu Prințul Christian al Danemarcei, moștenitorul tronului scandinav. Cei doi adolescenți regali se cunosc de ceva vreme, familiile lor fiind destul de apropiate. Tatăl Chiarei, Prințul Carlo de Bourbon al celor Două Sicilii și Ducele de Castro, este nașul surorii mai mici al lui Christian, Josephine.

image

Cei doi prinți au fost zăriți împreună, în ipostaze tandre, la Monaco Grand Prix și pe plaja din St Tropez. Dacă familia regală daneză este mai strictă și preferă să se remarce prin fapte, nu prin vorbe pe rețelele sociale, Chiara și familia ei sunt prezenți pe Instagram și TikTok, unde postează imagini din vacanțele lor de lux și garderoba lor VIP.

Chiara, al cărei nume complet este S.A.R. la Principessa Maria Chiara di Borbone delle Due Sicilie, Duchessa di Noto e Capri, a fost poreclită „Barbie”, pentru asemănarea sa fizică cu păpușile faimoase. Iar, în viitor, e posibil ca tânăra să devină Regina Chiara, dacă relația cu Prințul Christian se va transforma vreodată într-un mariaj.

foto - Instagram



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg