„Îi asigur pe George, Charlotte și Louis că sunt bine” Cum le-a spus Kate copiilor ei că are cancer

Mesajul emoționant pe care Prințesa de Wales l-a făcut public și în care ne informează că are cancer a șocat întreaga lume. Kate a vorbit despre momentele extrem de dificile pe care le traversează familia ei...

image

Mamă a trei copii, viitoarea regină britanică a recunoscut că diagnosticul a venit ca un „șoc imens” pentru ea și familia ei și, după aflarea veștii, a trebuit să explice situația dificilă în care se află copiilor ei.

Prințesa de Wales a spus, în mesajul ei emoționant, că le-a spus copiilor ei „că sunt bine și că îmi recapăt puterile pe zi ce trece” și „că mă concentrez pe lucrurile care mă ajută să mă vindec”.

Prințesa de 42 de ani a mărturisit că durerea ei este alinată de faptul că-l are pe soțul ei alături și că, împreună cu Prințul William, „facem tot ce putem pentru a gestiona situația într-un mod discret, pentru binele familiei noastre tinere”.  

Kate Middleton și copiii ei  foto   Shutterstock jpg

Viitoarea regină britanică a ținut să precizeze că ea și soțul ei se concentrează cel mai mult pe copiii lor, în aceste momente dificile. „Mai important, ne-a luat puțin timp ca să le explicăm totul lui George, Charlotte și lui Louis într-un mod potrivit lor și să-i asigurăm că eu voi fi bine”, a continuat prințesa pe același ton emoționant.

„Așa cum le-am spus și lor, sunt bine și îmi recapăt puterile pe zi ce trece, concentrându-mă pe lucrurile care mă fac să mă vindec atât la nivel fizic, cât și mental și spiritual”, a declarat Prințesa de Wales.

Kate Middleton trece, în momentele de față, prin clipe extrem de dificile, cum singură recunoaște în clipul video pe care l-a făcut public aseară, pe 22 martie, iar diagnosticul ei crunt explică nevoia ei de discreție totală și de retragere completă din spațiul public.

Prințesa a anunțat că se află acum în prima fază a administrării chimioterapiei și că încearcă, împreună cu soțul ei, să păstreze, pe cât posibil, normalitatea în viața celor trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Multă sănătate, Kate Middleton!

1 kate middleton shutterstock 186607310 jpg jpeg

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg