Coafează-te cât ai bate din palme!

1 72660 original jpg jpeg

Vrei părul prins în coc sau împletit? Aruncă o privire pe propunerile noastre şi opteză pentru o coafură uşor de realizat, care-ţi pune în valoare trăsăturile.

Recomandat este să-ţi modelezi părul când este încă umed,eventual la o oră după ce ai făcut duş.  Dacă timpul nu-ţi permite să te speli pe cap,udă-l puţin. Descurcă-ţi şuviţele cu un pieptăn cu zimţi rari. În timpul pieptănării,ţine cu mâna firele de la rădăcină,astfel încât să nu tragi de podoaba capilară cu prea multă forţă. Apoi,aplică un produs de protecţie,mai ales dacă ai îl ai ondulat şi ai de gând să-l îndrepţi cu placa. În cazul în care vrei ca frizura să aibă volum,întinde pe toată lungimea şuviţelor spumă de păr.

Împletitură de efect

Nu mai ştii cum să-ţi prinzi părul dimineaţa? Dacă te-ai săturat de bine-cunoscuta coadă de cal,îţi propunem o coafură foarte uşor de realizat. Piaptănă foarte bine părul,prinde-l într-o parte cu un elastic şi împarte-l în trei secţiuni egale. Începe să împleteşti şuviţele laterale. Când ai terminat,asigură-le cu un elastic şi lasă cozile bine definite sau lărgeşte-le,dacă vrei să pară mai bogate şi mai naturale. Aliniază cele două împletituri,astfel încât acestea să formeze o coadă groasă. Introdu şuviţa lăsată liberă prin cele două cozi formate,pentru a le uni. Dacă vrei ca împletitura să iasă ca la carte,fă-o când şuviţele sunt încă umede,eventual,după ce părul s-a uscat după duş. Aşa,vei modela părul mult mai uşor.

03db83cdbf68034622632426862c1359 jpg jpeg

Coc elegant şi rapid

Pentru această coafură,ai nevoie de fixativ,un elastic şi mai multe ace de păr. Dacă vrei să obţii o coafură cu aspect cât mai natural,piaptănă bine şuviţele,eventual îndreaptă-le dacă le ai ondulate,după care prinde-le într-o coadă de cal în creştetul capului. Împarte părul în două secţiuni,una foarte groasă şi cealaltă subţire. Răsuceşte şuviţele din bucata groasă în jurul elasticului,până obţii un coc,pe care îl fixezi cu ace de păr. Împleteşte în trei şuviţa lăsată liberă şi învârte-o în jurul cocului,prinzând-o cu ace de păr.

dc1450b67500870226cd7a5a4f7d94f2 jpg jpeg

În „coadă de peşte“

Împletitura coadă de peşte sau fishtail este o alternativă la clasica împletitură în trei. Piaptănă bine părul,dă-l pe spate,alege o şuviţă mare din creştetul capului şi desparte-o în două. Treci partea din dreapta peste cea din stânga. Ia câteva fire din spatele şuviţei care se află acum în stânga,trece-o peste aceasta şi adaug-o celeilalte părţi,din dreapta. Parcurge aceiaşi paşi şi cu şuviţa dreaptă,până se formează împletitura. Împleteşte de câteva ori şi,pe măsură ce înaintezi,adaugă treptat păr din lateral,ca în poză. Repetă procedeul,iar,la final,prinde coada cu un elastic de păr.

48d948fb8a43ad5ff1a90eb358533c28 jpg jpeg

Sfaturi

  • Ai părul subţire şi foarte moale? Înainte de a-l coafa,dă-te cu un fixativ,pentru ca frizura să ţină mai mult.
  • Dacă ai te gând să-ţi usuci părul cu foehnul,optează pentru cea mai joasă temperatură şi doar dupa ce ai tamponat părul cu un prosop din bumbac.
  • În cazul în care trebuie să foloseşti fixativ,ridică-ţi şuviţeleşi pulverizează soluţia pe dedesubtul lor. Dacă o aplici pe deasupra,va apăsa pe firul de păr şi-i va lua din volum.


Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg