Coolio avea 10 copii și mai multe amante. Iubita lui: „Aveam o înțelegere...”

Întreaga lume a fost șocată de moartea prematură a rapperului Coolio, care s-a stins din viață la numai 59 de ani, pe 28 septembrie 2022. A lăsat în urma sa o carieră bogată, dar și o viață amoroasă trăită din plin!  

image

Născut Artis Leon Ivey Jr., a primit numele de scenă de la un prieten care-l tachina că era „Coolio Iglesias”, susține Musician Guide. După o copilărie dificilă și-o adolescență și mai grea – când a ajuns după gratii și s-a luptat, pe viață și pe moarte, cu dependența de droguri, rapperul a devenit cunoscut pe plan mondial cu hitul „Gangsta's Paradise”, coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds” cu Michelle Pfeiffer. De-a lungul carierei sale, Coolio a primit șase nominalizări Grammy și-a luat acasă un trofeu.

Pe plan personal, a avut parte de o viață la fel de bogată. S-a însurat cu prezentatoarea de radio Josefa Salinas în 1996, despre care spunea, în 1998, în cadrul unui interviu pentru „The Roseanne Show: „E mamă, e managerul meu, prietena mea bună și e fată ca casă”.

Cei doi au fost căsătoriți doar patru ani și au avut patru copii împreună, pe fiicele Artisha, Brandi și Jackie și pe fiul Artis, ne informează Showbiz Cheat Sheet. Pe lângă toți acești copii concepuți cu Josefa, muzicianul a mai avut șase progenituri cu mai multe femei: Grtis, Milan, Darius, Zhane, Kate și Shayne.

Moștenitorii lui Coolio au preferat să rămână în umbră, lăsându-și tatăl să se bucure de atenția primită de la presă și public. Însă, rapperul și-a exprimat din când în când sentimentele cu privire la cei 10 copii ai lui.

„Eu plătesc facturile, eu fac regulile!”, a dezvăluit în revista People, după care a ținut să adauge un mesaj special pentru cei care vor fi iubiții fiicelor lui: „Să nu care cumva să veniți aici ca să obțineți ce nu primiți nici acasă la voi. Oricum n-o să primiți nimic, de asta vă asigur eu!”.

image

Pe lângă pleiada de copii pe care i-a conceput de-a lungul vieții sale, Coolio și-a păstrat interesul și pentru femei, în ciuda faptului că avea o iubită stabilă. „El era cum era. Dacă se întâlnea și cu alte femei, eu știam totul despre asta. Aveam o înțelegere noi doi...”, a declarat Mimi Ivey pentru Daily Mail, într-un interviu oferit după dispariția partenerului ei de viață.

„Îmi zicea tot ce făcea. Noi vorbeam despre tot. Îi știam întreaga viață. N-aveam niciun secret noi doi...”, a continuat iubita lui Coolio pe același ton ferm.

Cu toate că rapperul și Mimi nu erau căsătoriți, ea a preluat numele lui Coolio de familie, adică Ivey, și își vorbeau unul altuia spunându-și „soț” și „soție” în public. „Am fost la primărie, am completat niște formulare și plănuiam să ne căsătorim. Dar am decis să nu mai predăm acele formulare… Certificatul de căsătorie nu e decât o hârtie care nu schimbă cum simțim noi unul pentru altul”, a adăugat Mimi.

Dansatoarea exotică a ținut să precizeze și faptul că creatorul hitului „Gangsta’s Paradise” nu va avea parte de o înmormântare clasică și va fi incinerat. „Îi respect dorința. El voia să fie incinerat. Nu-și dorea înmormântare și nici vreo ceremonie funerară”, a conchis aceasta.

Foto - ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg