Surorile Kardashian și de ce toate prenumele lor încep cu litera „K‟? Kris Jenner oferă explicația

Kris Jenner (66 de ani), mama familiei Kardashian, a povestit cum a ales prenumele celor șase copii ai săi și de ce toate prenumele fetelor încep cu litera „K‟. 

image

Kris Jenner a devenit faimoasă alături de cei șase copii ai săi, Kim, Kylie, Khloé, Kourtney, Kendall și Rob, după ce a apărut în emisiunea „Keeping Up with the Kardashians‟.  Emisiunea de succes a adunat zeci de fani în fața televizoarelor, care au fost interesați de aventurile personajelor principale.

Vezi și: Familia Kardashian își fac deja planuri de înmormântare. Ce pretenții inedite au „divele”? 

Telespectatorii au putut observa o asemănare între surorile Kardashian - toate prenumele fetelor încep cu litera „K‟. Să fie o simplă coincidență sau totul a fost premeditat de către Kris Jenner? Și, totuși, Rob, singurul băiat al lui Kris, de ce nu a primit un prenume similar?

Cum a ales Kris Jenner prenumele copiilor săi 

Toată povestea a început de la alegerea prenumelui pentru Kourtney, cea mai mare fiică a lui Kris. Mama celor șase a povestit că i-a plăcut extrem de mult acest prenume, așa că alegerea a fost foarte ușoară. Așa că, având în vedere că însăși prenumele Kris începe cu litera „K‟, probabil și-a dorit ca fiii ei să respecte tradiția.

De ce prenumele lui Kim Kardashian începe cu litera „K‟

Înainte să o nască pe Kim, pe numele ei real, Kimberley Noel, Kris s-a gândit ce prenume ar fi potrivit pentru ea: „Crăciunul este ziua mea preferată din an și mi-a plăcut numele «Noel», dar acest nume nu începea cu liera «K», iar «Koel» suna foarte prost, așa că i-am pus «Kimberly Noel»‟, a spus vedeta. 

Vezi și: Incredibil! Kim Kardashian își modifică nuanța pielii în funcție de iubiți 

Cum i-a ales Kris Jenner prenumele lui Khloé

Pentru prenumele „Khloé‟, sursă de inspirație i-a fost marca de lux Chloé, un brand pe care îl îndrăgește. „Apoi, am înlocuit „C‟ cu „K‟ și a fost o alegere foarte bună‟, a povestit Kris Jenner. 

Ulterior, Kris Jenner a fost decisă să mențină tradiția și să le pună următoarelor fiice prenume care încep tot cu această literă. În ceea ce-l privește pe Rob, Kris a explicat că și-a dorit ca singurul său fiu să-i poarte numele tatălui, „Robert Kardashian‟, ceea ce s-a și întâmplat. 

Sursă foto: Instagram - @thekardashians / @robkardashianofficial



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg