Cu ce parte a corpului se mândrește cel mai mult Tina Turner. A plătit o sumă uriașă pe asigurare!

Cântăreața Tina Turner, în vârstă de 83 de ani, se mândrește cu fizicul ei, în special cu o anumită parte a corpului pe care a asigurat-o cândva pentru suma de două milioane de dolari, scrie „The Sun‟. 

image

Poate că piesele de mare succes „The Best‟, „What's Love Got To Do With It‟, „Proud Mary‟ sau „Private Dancer‟ au propulsat-o pe artistă pe primele locuri în clasamentele muzicale, iar cele 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume au făcut ca Tina Turner să devină una dintre cele mai ascultate voci din toate timpurile, însă ea este convinsă că oamenii o apreciază pentru picioarele sale, de care este și foarte mândră. 

Citește și: FOTO Au trecut 60 de ani și tot arată fantastic! Cum erau în tinerețe starurile care au cucerit lumea? 

Tina Turner: „Când eram tânără nu eram încrezătoare în corpul meu‟

Încă de la debutul său pe scenă, din anul 1957, cântăreața Tina Turner a știut cum să se facă remarcată! Artista a atras privirile cu vocea sa, cu show-urile grandioase, dar și cu rochiile deosebite care i-au evidențiat picioarele superbe. „Uneori cred că sunt la fel de faimoasă pentru picioarele mele, la fel cum este și vocea mea‟, a spus ea pentru publicația „The Sun‟. „Când eram tânără nu eram încrezătoare în corpul meu, dar toată atenția pe care picioarele mele au primit-o m-a făcut să cred că trebuie să fiu‟, a mai spus artista, care și-a asigurat picioarele, la apogeul carierei, pentru suma de două milioane de dolari. 

Citește și: De ce a divorțat Tina Turner de fostul soț? Hit-ul „Proud Mary” a avut o influență uriașă 

Tina Turner s-a retras de pe scenă în anul 2009, după un ultim turneu mondial. În ceea ce privește viața personală, cântăreața a fost abandonată de mama ei la doar 11 ani. Ani mai târziu, l-a întâlnit pe muzicianul Ike Turner, cu care a fost căsătorită timp de 16 ani și alături de care a făcut patru copii. În urma relației abuzive, ea a divorțat și s-a recăsătorit cu Erwin Bach. Anul trecut, Tina Turner a trecut printr-un moment extrem de dificil, când unul dintre fiii ei, Ronnie, a murit din cauza unor probleme de sănătate. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram-@tinaturner 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg