Cum a ajuns Doiniţa Oancea să se facă actriţă: “Obţinusem un post de asistent manager când mi s-a zis să vin la o probă”

1 doinita oancea poveste jpg jpeg

O ştie o ţară întreagă, e bruneta cu zâmbet fermecător şi cu bucle răvăşitoare. Doiniţa Oancea are o poveste de viaţa uimitoare. Se angajase ca asistent manager la o firmă de construcţii când Ruxandra Ion i-a spus: “Tu luni vii să dai o probă!” Acela a fost momentul când viaţă i s-a schimbat radical. Au urmat roluri mai mici, mai mari, dar mai ales o mare pasiune de a fi în lumina reflectoarelor.

Când a decis să-şi rişte jobul proaspăt obţinut şi să se ducă la proba pentru actorie, habar nu avea ce urmează să-i reserve destinul.

“Povestea mea a început acum vreo 12 ani jumatate, cred, dintr-o-ntamplare. Mai exact, ma-ntorsesem de la studii, de la Budapesta, fusesem 10 luni plecata la niste studii postuniversitare si-mi cautam de lucru. Intre timp imi si gasisem ceva, la o companie de constructii, asistent manager. M-a sunat fostul meu sef, ca eu lucrasem inainte sa plec la Budapesta la o companie de spectalole. Acolo eram de toate, de la dansator, director adjunct, contabil”, a povestit Doiniţa Oancea, într-un interviu pentru Observator.

Citeşte şi: Simona Gherghe a plecat de la ”Acces Direct”! Primele declaraţii ale vedetei: ”Decizia îmi aparţine!”

Era pentru prima dată când Doiniţa Oancea lăsa managementul şi se intersecta cu actoria

“Am vorbit cu cei de la casting, au ieşit, mi-au făcut o fişă, nişte poze, a ieşit domna Ruxandra (n.r. – Ruxandra Ion), noi eram mai multe afară, s-a uitat la noi, ne-a măsurat din cap până în piciioare şi a zis "Tu să vii luni, să dai o probă." În capul meu era "Aoleu, luni e prima zi de muncă, cum o să fac?", a mai povestit actriţa.

Doiniţa Oancea a făcut alegerea care i-a schimbat viaţa

Pentru că luni urma să înceapă serviciul la firma de construcţii, Doiniţa a reflectat asupra viitorului său şi a ales.

“Am ajuns acasă, am încercat să sun la firmă, toată lumea plecase. Nu ştiam ce să fac, mă duc la muncă în prima zi sau trag chiulul şi mă duc la un casting, neştiind exact nici cu ce se mananaca, nici ce ar trebi sa fac, nici dacă o să tec mai departe, nu stiam mai nimic, îţi dai seama”, a continuat bruneta.

Citeşte şi: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, întâlnire după divorţ: ”Vom merge undeva, toţi trei!”

Şi a ales: s-a făcut actriţă! După şase ore de probe alături de alţi actori, în faţa camerei, Doiniţa făcea primii paşi către scenă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg