VIDEO Micii actori din „Sunetul muzicii‟ în prezent. Vezi cât de mult s-au schimbat copiii von Trapp!

După ce au apărut în filmul „Sunetul muzicii‟ în anul 1965, unii dintre copii au continuat să lucreze ca actori, în timp ce alţii au urmat alte căi profesionale. Află mai multe despre actorii care le-au dat viaţă copiilor von Trapp!

image

Șapte tineri actori copii și adulți au jucat în rolurile copiilor von Trapp din pelicula „Sunetul muzicii‟ alături de Julie Andrews în rolul Maria și Christopher Plummer în rolul Căpitanului von Trapp. Dacă filmul te-a încântat, sigur îţi aduci aminte de Charmain Carr în rolul Liesel, Nicholas Hammond ca Friedrich, Heather Menzies în rolul Louisa, Duane Chase care i-a dat viaţă lui Kurt, Angela Cartwright ca Brigitta, Debbie Turner în rolul Martei și Kym Karath care a interpretat-o pe Gretl.

Doi dintre actorii care au jucat pe copiii von Trapp au murit în ultimii cinci ani, Carr în 2016, la vârsta de 73 de ani, iar Menzies în 2017, la 68 de ani. În februarie 2021, i-a urmat şi Christopher Plummer (cel care l-a jucat pe Căpitanul von Trapp), la vârsta de 91 de ani. Membrii distribuției rămași s-au reunit în iunie 2022 pentru a o susține pe actriţa Julie Andrews la primirea premiului pentru întrega carieră din partea Institutului American de Film. La eveniment, au cântat melodia „Do-Re-Mi” a guvernantei lor din film care le-a devenit mamă. Ei se mai reuniseră în anul 2010 la „The Oprah Winfrey Show”.

Micii actori din Sunetul muzicii în prezent  Sursa foto shutterstock 2172224273   1 jpg

„Ținem legătura, dar nu în mod constant. Vreau să spun, de Crăciun, în poate zilele de naștere. Ne-am legat atât de tare, încât cred că oricum suntem o familie”, a declarat Julie Andrews la întâlnirea din 2022.

Nicholas Hammond a continuat să joace şi după rolul Friedrich

Rolul unuia dintre cei mai mari copii ai familiei von Trapp, Friedrich von Trapp, a fost jucat de Nicholas Hammond. A continuat să joace şi după lansarea filmului „Sunetul muzicii‟. A jucat un personaj iubit, Spider-Man, în serialul de televiziune „The Amazing Spider-Man‟ de la sfârșitul anilor `70. Ajuns la 72 de ani. Hammond este actor încă. Cel mai recent rol al său a fost în pericula „Once Upon a Time in Hollywood‟ din anul 2019.

Duane Chase a trecut de la rolul micului Kurt la cea de designer software

În prezent, cel care l-a întruchipat pe băieţelul Kurt, Duane Chase, a ajuns la vârsta de 71 de ani. El a ales o altă profesie după o scurtă carieră de actor. A primit o diplomă de master în geologie și a continuat să lucreze ca analist și designer de software pentru o companie de software geologic.

Citeşte şi: I-ai cunoscut pe când erau de-o şchioapă şi sunt părinţi acum. Copiii celebri din filmele anilor 2000 au propriii copii

Debbie Turner a renunţat la actorie după rolul Marta

Unul dintre copiii mai mici ai familiei von Trapp a fost interpretat de Debbie Turner. Ea n-a mai continuat în actorie şi a preferat alte profesii. Ajunsă acum o bătrână de 66 de ani este încă designer floral pentru nunți și alte evenimente. De asemenea, face eșarfe inspirate de filmul „Sunetul muzicii‟ şi le vinde pe un site propriu.

Angela Cartwright era deja cunoscută înainte de rolul Brigitta

Spre deosebire de unii dintre frații săi Von Trapp, Angela Cartwright, care a înfăţişat-o pe Brigitta, era deja cunoscută în SUA îainte de lansarea filmului „Sunetul muzicii‟. Ea fusese una dintre vedetele serialului „The Danny Thomas Show‟ din anii `60. A mai apărut în serialul „Lost in Space‟. Cum are şi ea 70 de ani, nu mai joacă la fel de mult ca în trecut. A mai putut fi admirată în anul 2019 într-un episod din reboot-ul de pe Netflix al serialul „Lost in Space‟. În afară de actorie, este artistă și vinde bijuterii online.

Vezi şi: Unora nu le prieşte succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii `90 să renunţe la o carieră promiţătoare

Kym Karath, cea mai mică dintre copiii von Trapp

Cea mai mică dintre copiii von Trapp, Gretl, a fost interpretată de Kym Karath. În prezent, are 64 de ani. A continuat să joace de-a lungul anilor ’60 și ’70 și a apărut în mai multe episoade din serialele „Lassie‟, „Family Affair‟, „The Waltons‟. Într-un interviu din anul 2013, Karath a afirmat că s-a concentrat să lucreze ca avocat al copiilor cu nevoi speciale, după ce a avut ea însăși un fiu cu nevoi speciale.

FOTO: Instagram/thesound.ofmusic, Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg