Cum au încercat actorii să scape de colegii de platou. Tori Spelling și-a sunat tatăl

Aceste staruri au făcut tot ce au putut pentru a scăpa de colegii de muncă cu care au avut dispute. Când neînțelegerile au apărut, nimic nu le-a mai stat în cale… Cine sunt răzbunătorii de la Hollywood?

image

În aparițiile TV, actorii povestesc cât de bine s-au înțeles cu colegii pe platourile de filmare. În realitate, lucrurile nu au stat întotdeauna la fel de bine. Ne amintim că Joan Crawford s-a certat serios cu rivala Bette Davis la filmările „What Ever Happened to Baby Jane‟, iar acesta nu este singurul exemplu. La Hollywood, există vedete care au apelat la diverse strategii pentru ca partenerii de filmări să își piardă locurile de muncă. 

Mary-Kate și Ashley Olsen și-au terorizat colegii 

Mary-Kate și Ashley Olsen au cunoscut celebritatea în copilărie, după ce au apărut în „Full House‟. Dacă fanii le-au îndrăgit din prima, actorul John Stamos, care i-a dat viață unchiului Jesse, a încercat să îi convingă pe producători să le concedize, deoarece gemenele „plângeau prea mult‟. 

Potrivit „Entertainment Weekly‟, planul a funcționat, însă producătorii le-au adus înapoi pe surori. John Stamos a povestit: „Este oarecum adevărat că gemenele Olsen au plâns mult. A fost foarte greu, așa că am spus să le dea afară. Au adus câțiva copii neatrăgători și nu a funcționat. Producătorii au spus că este în regulă să le aducă pe gemene înapoi. Și asta este povestea‟. 

Tori Spelling i-a cerut tatălui să o concedieze pe Shannen Doherty

Nici serialul de succes „Beverly Hills, 90210‟ nu a fost lipsit de incidente! Potrivit „Best Life‟, în spatele camerelor de filmări, Shannen Doherty (Brenda) s-a certat cu mai mulți colegi, în special cu Jennie Garth (Kelly). Deranjată de atitudinea actriței, Tori Spelling (Dona) și-a sunat tatăl, care era producătorul serialului, pentru a-l convinge să o concedieze pe Shannen Doherty. 

Nu este clar dacă apelul telefonic a fost principalul motiv pentru care Shannen a fost exclusă ulterior din echipă, dar Tori a dezvăluit într-o emisiune că s-a simțit vinovată pentru asta. 

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surprinză din partea tatălui

Ryan Gosling și Rachel McAdams, relație cu scântei 

Pe când filma pentru „The Notebook‟, Ryan Gosling s-a certat cu Rachel McAdams, până când acesta a refuzat să filmeze alături de ea. Regizorul filmului, Nick Cassavetes, a povestit pentru „VH1‟: „Ei chiar nu s-au înțeles pe platourile de filmare. Chiar nu! Ryan a venit la mine și mi-a spus: «ai vrea să o scoți de aici și să aduci o altă actriță?» I-am spus că nu pot să fac asta‟. În cele din urmă, deși cei doi actori nu s-au înțeles, filmul „The Notebook‟ s-a bucurat de mare succes! 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg