Cum au reușit cei mai bogați oameni din lume să facă milioane de dolari

Oamenii care au milioane de dolari în cont pun preț pe obiceiurile lor, pe care le urmează cu sfințenie. Iată cum au reușit celebritățile, precum Taylor Swift, Mark Zuckerberg și Oprah Winfrey, să devină bogate! 

image

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul reușit pentru cântăreața Taylor Swift. Ea a fost numită „Persoana anului 2023” de către revista „Time”, a câștigat numeroase premii, a doborât recorduri și a ajuns să dețină o avere de 1.1 miliarde de dolari. La baza succesului său stau principiile sănătoase pe care și l-a impus. Mai exact, artista crede că vulnerabilitatea poate fi o forță și nu se teme să greșească:

„Dacă ești o persoană neînfricată, asta nu înseamnă că nu trebuie să ai vulnerabilități. Trebuie să încerci din nou și din nou cu mai mult curaj”, a declarat artista. 

Citește și: Ei sunt cei mai bogați copii din filme și seriale. Cu cât au fost plătiți? 

Mark Zuckerberg

Fondatorul Meta, Mark Zuckerberg, insistă să își folosească timpul în mod activ. Este o persoană organizată și întotdeauna își face o listă cu priorități. De asemenea, el este adeptul listei cu rezoluții de la început de an. 

Richard Branson 

Miliardarul Richard Branson consideră că, pentru a reuși în viață, trebuie să fii îndrăzneț. De altfel, încrederea în sine i-a fost dată de către mama lui:

„A făcut lucruri pentru care acum ar putea fi arestată. De exemplu, mă lăsa în mijlocul unui câmp și îmi spunea să găsesc drumul spre bunica. Ea credea că trebuie să învăț să mă bazez pe propriile abilități”, a povestit el.

De asemenea, Richard Branson spune că stabilirea obiectivelor ambițioase fac parte din rețeta lui pentru succes. 

Vezi și acest articol: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile!

Oprah Winfrey

Poate că Oprah Winfrey este una dintre cele influente femei din lume, însă nu este un secret că jurnalista a lucrat ani de zile la dezvoltarea sa emoțională. Pentru a putea înțelege comportamentul uman, ani de zile a studiat psihologia, iar acum crede că abilitatea de a înțelege, evalua și exprima sentimentele este cheia relațiilor de succes în toate sferele vieții.  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg