Versul care o motivează pe Taylor Swift. L-a înrămat și l-a pus în baie!

În cadrul unui interviu, Taylor Swift a făcut o dezvăluire neașteptată! Cântăreața a dezvăluit că a pus pe peretele din baia ei o ramă cu un vers, care are o semnificație importantă pentru ea. Cărui artist îi aparține versul? 

image

Taylor Swift este o inspirație pentru mulți artiști aflați la început de carieră, dat fiind faptul că este una dintre cele mai bune cântărețe din lume, dar și pe ea o motivează un mare muzician... 

Citește și: „Strânge singură gunoiul prin casă!” Cine o laudă pe Taylor Swift 

Până la vârsta de 33 de ani, Taylor Swift a doborât record după record - de la încasări uriașe și până la poziționările pe primele locuri în cele mai populare clasamente muzicale. Inclusiv acest an a fost foarte important pentru ea, deoarece interpreta pieselor „Shake It Off” și „Cruel Summer” a fost desemnată „Personalitatea anului 2023 pentru succesul său ca artist”, de către revista „TIME”. 

Ce-i drept, putem crede că, datorită performanțelor sale artistice, cu greu mai poate fi impresionată cu lucruri modeste, însă Taylor Swfit încă este motivată de simplitate, așa cum sunt cuvintele unui muzician.  

Vezi și: Jennifer Lopez are concurență serioasă! Cine este cea mai apreciată cântăreață din casa lui Ben Affleck 

Versul care se află în baia lui Taylor Swift 

Talentul lui Taylor Swfit a fost asemănat cu cel al marilor compozitori, precum Bob Dylan, Joni Mitchell și Paul McCartney de la trupa „The Beatles”. Pentru artistă această comparație a fost privită cu mare onoare, mai ales că și ea este o mare fană a formației „The Beatles”, în special a lui Paul McCartney. 

În interviul acordat revistei „TIME”, care a și desemnat-o Personalitatea anului 2023, Taylor Swift a dezvăluit că are în baie un mesaj înrămat de la Paul McCartney. Agățată pe perete, nota conține un vers din cântecul formației „The Beatles”, Blackbird, lansat în anul 1968, care spune: „Ia aceste aripi rupte și învață să zbori.” Artista a spus că acest vers înrămat este unul dintre cele mai prețuite lucruri din locuința ei. De asemenea, tot în același interviu, cântăreața a dezvăluit că apreciază piesele formației Fleetwood Mac. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg