Cum să obţii buze catifelate

1 80635 original jpg jpeg

Buzele au pielea cea mai sensibilă, motiv pentru care este important să îi acorzi atenţia necesară. Trebuie să o hidratezi, să o exfoliezi şi să o protejezi de factorii externi. Există o gamă largă de produse destinate îngrijirii buzelor, dar iată ce trebuie să cuprindă rutina zilnică pentru buzele frumoase şi sănătoase.

Curăţare

Pielea trebuie curăţată zilnic înainte de aplicarea machiajului şi de culcare, seara. Aşadar, produsele de curăţare a machiajului de pe faţă nu lipsesc. Însă ele pot fi folosite şi pe buze, deoarece nu există produse destinate numai pentru buze.

Un produs de curăţare natural, pe care-l poţi prepara chiar tu acasă este următorul: amestecă o cantitate egală (o lingură din fiecare) de lapte de nucă de cocos şi apă de trandafiri. Cufundă o dischetă demachiantă în soluţia obţinută şi masează pielea buzelor, 2-3 minute, dimineaţa şi seara. Pielea buzelor va fi curăţată, rămânând catifelată şi fină.

Exfoliere

După curăţare, următorul pas constă în exfolierea – eliminarea pielii moarte şi murdăriei.

Prepară un scrub pentru buze amestecând cantităţi egale (o lingură din fiecare) de suc de lămâie, zahăr pudră, iaurt, turmeric şi suc de roşii. Pune toate ingredientele într-un bol şi amestecă-le. Aplică un start subţire din pasta obţinută pe buze, masând pielea aproximativ un minut înainte de a clăti cu apă călduţă. Repetă tratamentul natural.

Hidratare

Hidratarea buzelor este, de asemenea, foarte importantă în rutină şi este ultimul pas. Aşadar, răsfăţă-le cu un balsam de buze. Alege produsul cu ingrediente care acţionează cel mai bine pe buzelor tale.

Recomandate sunt balsamurile de buze pe bază de unt de cacao, unt de shea, unt de cocos, apă de trandafiri şi vitamina E. În plus, rujul pe care-l foloseşti zilnic trebuie să aibă şi SPF – buzele trebuie protejate de razele soarelui şi de diverşi factori externi. Important este să te simţi confortabil cu ceea ce porţi.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg