Trucuri pentru buze roz

1 80509 original jpg jpeg

Ce femeie nu iubeşte buzele rozalii, pline şi lucioase, care o fac şi mai atractivă în faţa bărbaţilor? Totuşi, nu orice reprezentantă a sexului frumos se poate mândri cu astfel de buze şi asta pentru că majoritatea se confruntă cu o problemă serioasă, cum ar fi decolorarea lor. Află care sunt cauzele şi cum pot fi acestea remediate!

Excesul de ceai sau de cafea, expunerea repetată la soare şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare pot duce la depigmentarea buzelor. Pentru a preveni acest lucru, primul gând care îţi trece prin minte este să încerci cremele şi produsele din comerţ pe bază de chimicale. Totuşi, ai putea încerca acasă câteva remedii naturale.

Ulei de migdale

Uleiul de migdale are agenţi care ajută la întinerirea pielii. De asemenea, proprietăţile din uleiul de migdale împiedică decolorarea buzelor, făcându-l mai luminos. Foloseşte câteva picături pentru a le aplica pe buze cu vârfurile degetelor, masând uşor. Lasă-l să acţioneze peste noapte şi repetă procedeul o săptămână.

Miere şi lămâie

Extractul de vitamina C din lămâie ajută la îndepărtarea petelor de pe buze şi le redă luminozitatea. Mierea hrăneşte în profunzime, păstrând-o moale şi catifelată mai mult timp. Amestecă o linguriţă de miere cu câteva picături de zeamă de lămâie şi aplică mixtura pe buze. Lasă să acţioneze o jumătate de oră şi îndepărtează cu apă caldă.

Suc de sfeclă

Sfecla este unul dintre cele mai bune remedii pentru a reda culoarea naturală a buzelor. Prepară un suc de sfeclă la care adaugi şi 3-4 frunze de mentă şi câteva picături de ulei de migdale. Înmoaie o dischetă de bumbac în suc şi masează buzele, cu mişcări uşoare. Repetă acest procedeu de 2 ori pe zi.

Glicerină

Glicerina ajută la catifelarea buzelor, întrucât le înmoaie şi previne uscarea lor. Aplică cu un beţişor puţină glicerină pe buze şi lasă să acţioneze pe parcursul nopţii. Vei observa că acestea vor căpăta un aspect lucios şi o culoare trandafirie, de roz pal.

Oţet de mere

Oţetul de mere acţionează ca un agent natural de iluminare şi, de asemenea, acţionează asupra depigmentării buzelor. Diluează câteva picături de oţet de mere în apă şi aplică lichidul pe buze, cu o dischetă demachiantă. Clăteşte buzele după doar câteva minute. Nu este indicat să încerci acest remediu pe timpul nopţii, deoarece oţetul conţine acid, care ar putea deteriora pielea.

Bicarbonat de sodiu

Cunoscut ca un exfoliant natural, bicarbonatul de sodiu are rolul de a îndepărta celulele moarte. Acest lucru va ajuta la pigmentarea buzelor datorită faptului că activează circulaţia sângelui. Formează o pastă din 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu şi 1 linguriţă de apă şi aplic-o pe buze. După 5 minute clăteşte zona.

Sursă foto:



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg