Cum să păstrezi culoarea părului vopsit mai mult timp

1 75038 original jpg jpeg

Odată vopsite, şuviţele au nevoie de îngrijire specială. Pentru a le păstra culoarea cât mai multă vreme, ţine cont de sugestiile noastre şi nu te abate de la ele.

Nu te abate prea mult de nuanţa ta naturală

Dacă te vopseşti cu o nuanţă cât mai apropiată de culoarea ta naturală,noua culoare nu va necesita multă întreţinere,când părul va creşte. În schimb,dacă ai părul negru şi tu te faci blondă,se va observa mult mai repede creşterea părului.

Schimbă-ţi cărarea

Schimbarea cărării poate face ca rădăcinile să fie mai puţin evidente. Dacă nu vrei să-ţi schimbi cărarea,poţi încerca împărţirea părului în zig-zag,ceea ce face ca rădăcinile să fie mai puţin vizibile.

Încearcă un nuanţator de păr

Spray-ul nuanţator este cel mai bun prieten al femeilor care se vopsesc,pentru că acoperă tonurilor decolorate de păr între vizitele de la salon. Pur şi simplu pulverizează produsul la rădăcina firelor de păr. Produsul se găseşte în cinci nuanţe. În cazul în care rădăcinile sunt gri,ia în considerare o formulă special concepută pentru a acoperi această culoare.

Nu-ţi îndrepta părul

Când îţi îndrepţi părulcu placa,rădăcinile devin mai evidente. Dacă şuviţele sunt ondulate sau creţe,rădăcinile nu mai sunt la fel de vizibile. Ştiaţi că buclele în valuri pot ascunde vizual rădăcinile decolorate? Apelează cu încredere şi la acest truc.

Foloseşte la nevoie şampon uscat

Când părul este îmbâcsit,acesta tinde să se închidă la culoare din cauza murdăriei şi a sebumului care aplatinează firele de păr şi dau impresia de păr gras. Şamponul uscat este de ajutor în zilele când nu ai timp să te speli pe cap. Avantajele majore al acestui produs este că îndepărtează sebumul şi redă prospeţime şi volum părului.



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg