Cum scapi de riduri şi cearcăne până de Sărbători

1 72445 original jpg jpeg

Cercurile întunecate de sub ochi şi ridurile te deranjează? Este timpul să le spui adio! Încearcă propunerile noastre şi scapă de neplăceri, până de Sărbători.

Hidratează zona de sub ochi

Pielea de sub ochi este extrem de subţire,mai delicată decât restul feţei tale,aşa că are nevoie de îngrijiri suplimentare. Poţi face asta prin aplicarea unui gel sau a unei creme special concepută pentru această zonă. Repetă procedeul seară de seară,înainte de culcare,pentru a-ţi păstra tenul hidratat şi pentru a preveni liniile fine şi ridurile. Aşa,poţi scăpa şi de cearcăne.

Demachiază întotdeauna zona cu grijă

Niciodată nu îndepărta impurităţile sau machiajul ochilor cu demachinatul obişnuit,căci te poţi trezi cu senzaţia de mâncărime şi uscăciune. Foloseşte o dischetă demachiantă şi un demachiant bifazic (conţine jumătate soluţie,jumătate ulei) şi demachiază ochii prin tamponare,fără să fricţionezi.

Încearcă aceste remedii acasă

În timp ce feliile de castravete sunt,fără îndoială,un bun mod de a te relaxa,poţi să-ţi calmezi ochii obosiţi punând pe ei comprese reci de pliculeţe cu ceai verde,deoarece sunt bogate în antioxidanţi. În loc să le arunci,ţine-le în congelator şi apoi pune-le pe pleoape,pentru a te relaxa. O altă modalitate de a reduce umflăturile de sub ochi este prin înfăşurarea unui cub de gheaţă într-un prosop şi pus pe ochii închişi.

Vrei să rămâi tânără şi fără riduri? Mănâncă struguri!

Le poţi camufla cu machiaj

Dacă nu eşti mulţumită de rezultat,machiajul vine în ajutorul tău. Poţi să foloseşti un corector pentru a ascunde aceste linii fine şi cercurile întunecate de sub ochi. Pentru ca machiajul să se fixeze bine,este important să hidratezi foarte bine zona cu un gel sau cremă şi apoi cu degetul inelar să aplici puncte mici de anticearcăn. Întinde-l prin mişcări circulare. După aceea,tamponează cu o pudră minerala,pentru a definitiva machiajul.

Soluţii pentru riduri

Fumatul,un regim alimentar dezechilibrat,neaplicarea protecţiei solare,poluarea,stresul – toate sunt de vină pentru apariţia prematură a ridurilor. Acestea sunt linii permanente care se accentuează din varii motive:mişcări musculare,scăderea nivelului de estrogen şi a grăsimilor din zona ochilor.

4 obiceiuri de frumuseţe care duc la apariţia ridurilor

Le poţi estompa,folosind câteva uleiuri. De exemplu,masează pielea din jurul ochilor cu puţin ulei de nucă de cocos în fiecare seară,înainte de culcare,pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor fine şi a ridurilor.

Totodată,  uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi şi vitaminele A şi E,care ajută la estomparea ridurilor. Pune 2-3 picături de ulei de măsline pe zona expusă ridării şi masează delicat. Repetă procedeul de 2 ori pe zi.

Credit foto:www.intreviews.com



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg