Cum se descurcă soții Bieber cu nou-născutul lor după ce-au ajuns acasă de la maternitate

Hailey Bieber și Justin Bieber au devenit părinți și au revenit acum de la maternitate cu băiețelul lor. Cum se descurcă în ipostaza nouă de părinți?

image

Cântărețul canadian de 30 de ani a anunțat venirea pe lumea a fiului său și a modelului de 27 de ani în cursul zilei de vineri, 23 august, postând pe pagina sa de Instagram o imagine cu talpa nou-născutului.

Cei doi proaspăt părinți au ajuns acasă cu copilul lor de la maternitate și sunt peste măsură de fericiți, însă, în același timp se adaptează noii lor vieți. Mama și copilul sunt bine, după cum ne informează o sursă din anturajul celor două vedete, în revista People.

„Sunt amândoi extrem de fericiți. Copilul e așa un miracol! E adorabil și face foarte bine. Și Hailey e foarte bine”, a dezvăluit sursa respectivă. „Și-au dorit amândoi foarte multe sarcina și s-au rugat mult ca s-o obțină. Ziua în care au aflat amândoi că Hailey rămăsese însărcinată a fost cea mai fericită din viața lui Justin. Era în al nouălea cer! A fost un moment de mare fericire pentru ei! Iar Justin e acum un tată atât de natural, se simte în elementul lui!”, a adăugat apropiat celebrului cuplu.

Justin s-a implicat mult în tot felul de lucruri în timpul sarcinii soției sale și a făcut tot ce-a putut pentru a face cât mai specială venirea pe lume a micuțului Jack Blues.

Hailey n-a mai fost implicată în viața publică de vreo lună, ea apărând la evenimente ultima dată pe 31 iulie. Modelul și-a pregătit nașterea cât a putut mai bine, anunțând chiar pe Instagram că „suntem pregătiți să devenim părinți”.

image

Orice naștere aduce mari schimbări în viața oricărei familii, însă cei doi tineri părinți sunt ajutați de comunitatea lor religioasă, pe care se bazează mult de când s-au întors din maternitate.

Hailey și Justin sunt extrem de religioși, genul de oameni care frecvenează biserica și nu consideră că doar o postare despre Dumnezeu pe rețelele sociale le demonstrează credința. Așadar au tot sprijinul din lume acum, când au nevoie de el.

foto - Instagram



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg