Shakira caută bonă. Cât e dispusă să plătească şi ce pretenţii are

Cântăreața columbiană își organizează noua viață la Miami, iar una dintre schimbările pe care aceasta le implică este că, în calitate de mamă singură, va avea nevoie de mai mult ajutor pentru îngrijirea copiilor săi.

image

Shakira l-a învins pe fostul soţ, Gerard Piqué, convingându-l să-i permită să-și ducă copiii să locuiască în Miami. Cântăreața a ajuns la o înțelegere cu el, în schimbul unor cerințe legate de vizite, dar a reuşit să obţină ceea ce și-a dorit atât de mult. Totuşi, n-a fost atât de ușor pe cât a părut la prima vedere.

Noua viaţă a artistei îi aduce provocări

Mutarea de cealaltă parte a oceanului a implicat multe schimbări ale modului lor de viață. Una dintre cele mai importante a fost aceea că Shakira se va ocupa singură de copiii lor Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Prin urmare, se gândește la cineva care s-o ajute cu tot ceea ce înseamnă creşterea şi îngrijirea lor.

Vezi și Chrissy Teigen interzice bonele sexi: „Nu se știe niciodată cu bărbații‟

Condițiile de angajare impuse de ea sunt foarte atractive, dar necesită semnarea unui acord de confidențialitate. Prima ei cerință este ca oricine solicită să fie babysitter pentru copiii săi să nu aibă nicio legătură cu presa. A reieșit că artista este deschisă să ia în considerare candidați din toată lumea, atâta timp cât aceștia sunt dispuși să-i accepte regulile.

Cât este gata Shakira să ofere unei bone?

Shakira, ajunsă la vârsta de 45 de ani, plănuiește ca viitoarea bonă pentru copiii ei să locuiască în conacul lor pentru a fi mereu aproape de cei mici. Au o fermă de peste 800 de metri pătrați, în sectorul exclusivist North Bay Road Drive din Miami. Pe lângă faptul că are șase camere, casa dispune de sală de sport, spa și sală de jocuri. Vecinii ei sunt Jennifer Lopez și Chris Evans.

Citește și: Copiii lui Kim Kardashian au o jumătate de duzină de bone. Cu cât sunt plătite?

Și salariul pe care este gata să-l ofere este foarte tentant: 2.400 de dolari. La acesta se adaugă acoperirea tuturor cheltuielile cu traiul de zi cu zi și a celor pentru eventuale călătorii alături de ea şi copii.

După ce au fost dezvăluite condițiile impuse de Shakira următoarea bone, pe rețelele sociale au apărut o mulţime de comentarii. „Niciodată nu mi-am dorit atât de mult să fiu babysitter”, a scris un utilizator. „Cu aceste avantaje chiar am grijă de copii mai bine decât Clara Chía (n.r. actuala parteneră a lui Piqué)”, a scris un altul. Au existat şi comentarii ironice: „Cerința maximă este să-l urască pe Piqué”, „Sunt mulțumit doar să fiu vecin cu Chris Evans”.

Vezi și „Cel mai sexy bărbat din lume”, adeptul balsamului de buze. Rutina de îngrijire a lui Chris Evans

FOTO: ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg