Cupluri celebre cu diferenţa mare de vârstă între parteneri

1 85469 original jpg jpeg

Când îţi imaginezi partenerul perfect, probabil, te gândeşti la cineva care este de vârsta ta sau cel puţin din aceeaşi generaţie ca şi tine. Însă dragostea nu ţine cont de vârstă, iar unele cupluri celebre ne demonstrează acest lucru. 

Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley: 20 de ani

Starul britanic al filmelor de acţiune, Jason Statham, a început să se întâlnească cu modelul Rosie Huntington-Whiteley în 2010. La acea vreme, el avea 43 de ani, iar ea 23 de ani. Acum au un fiu, care s-a născut în iunie 2017. În 2016 şi 2017, Huntington-Whiteley s-a situat pe locul al cincilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume. În afară de faptul că a defilat pentru brandul Victoria Secret, Rosie este cunoscută pentru apriţiile sale în filmele Transformers şi Mad Max.

George Clooney şi Amal Clooney: 17 ani

Actorul George Clooney a fost ani de zile printre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, până când a cunoscut-o pe Amal Alamuddin. În 2013, avocata britanică de origine libaneză avea 35 de ani în momentul când l-a cunoscut pe actorul Clooney, care avea 52 de ani. Cuplul s-a căsătorit la Veneţia, în 2015. Evenimentul a cuprins mai multe petreceri la care au participat nume sonore din showbiz. În 2017, Amal şi George au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexandru.

Leonardo DiCaprio şi Camila Morrone: 22 de ani

Actorul Leonardo DiCaprio (44 de ani) trăieşte o poveste de dragoste cu modelul şi actriţa Camila Morrone (22 de ani). Cei doi urmează să apară în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino. Ei încearcă să-şi ferească relaţia de ochii presei, însă fotografii vigilenţi îi urmăresc peste tot.

image

Foto: popsugar.co.uk

Bruce Willis şi Emma Heming: 23 de ani

În 2009, actorul Bruce Willis (64 de ani) s-a căsătorit cu modelul Emma Heming (41 de ani), cea care i-a daruit până acum doi copii. Înainte, starul de la Hollywood a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, din 1987 până în 2007, având împreună trei fete. Emma a scris pe site-ul ei că l-a întâlnit pe Bruce la sala de sport în 2007, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit, în ciuda diferenţei de vârstă.

image

Foto: emmahemingwillis.com

Sursa foto: Profimedia