De ce a ales Cher un bărbat mult mai tânăr decât ea

Între Cher și iubitul ei, Alexander Edwards, este o diferență de vârstă de 39 de ani, iar asta nu îi împiedică să fie fericiți. Din contră! Cântăreața a spus într-un interviu că are două motive pentru care se simte atrasă de partenerul ei de viață. Iată ce a declarat artista!   

image

Sinceră și asumată, Cher (77 de ani) nu a ascuns relația pe care o are cu producătorul muzical Alexander Edwards (38 de ani)! De când au fost văzuți împreună pentru prima oară în anul 2022, cântăreața a vorbit despre partenerul ei și a apărut la mai multe evenimente la brațul lui. 

Citește și acest articol: Cher își cheltuie averea pe iubitul cu 40 de ani mai tânăr: „Ea plătește cinele și limuzinele” 

Mulți s-au întrebat de ce Alexander Edwards a fost alegerea lui Cher, dat fiind faptul că între ei există o diferență de vârstă de aproape 40 de ani, iar pentru a-i lămuri pe fani, cântăreața a dat cărțile pe față și a spus de ce preferă un partener mai tânăr în detrimentul unuia cu o vârstă apropiată de a ei.

De altfel, nu este prima oară când Cher are o relație cu un bărbat mai tânăr! În anii ’80, superstarul s-a iubit cu actorul Val Kilmer, care era cu 13 ani mai tânăr decât ea, dar și cu actorul Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani. 

Vezi și acest articol: Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. Nu avea niciun ban!” 

De ce preferă Cher bărbații mai tineri? 

Invitată în emisiunea „The Jennifer Hudson Show”, Cher a spus că este atrasă de bărbați mai tineri, deoarece sunt mai îndrăzneți și au simțul umorului mai bine dezvoltat față de cei mai în vârstă: 

„Motivul pentru care am avut bărbați tineri este pentru că bărbații de vârsta mea sau mai în vârstă decât mine sunt morți. Înainte erau îngroziți să mă abordeze, iar bărbații mai tineri au fost crescuți de femei ca mine”, a glumit artista, care a dezvăluit totodată că este destul de timidă în preajma bărbaților. 

În același interviu, cântăreța a povestit că în trecut i-a respins avansurile lui Elvis Presley.

Sursă foto: Pinterest  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg