De ce i se spunea Melaniei Trump „Rapunzel” când era Prima Doamnă

Fosta șefă de cabinet a fostei Prime Doamne americane a dezvăluit mai multe secrete despre soția lui Donald Trump. Unul dintre ele are de-a face cu porecla primită.

image

Stephanie Grisham a lucrat, timp de cinci ani, pentru fostul cuplu prezidențial – Donald și Melania Trump și, după cum era de așteptat, o cunoaște extrem de bine pe Melania Trump. Sau cel puțin asta ne imaginăm noi, pentru că femeia pare o enigmă.  

Fosta angajată a Melaniei Trump a publicat o carte – „I’ll Take Your Questions Now” – despre fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, care se pare că a fost cea mai discretă și mai puțin cunoscută soție de președinte din istoria politică a Americii.

Grisham a scris, în cartea sa, despre timpul pe care Melania… nu l-a petrecut la birou. Nu e vorba despre faptul că doamna Trump s-ar fi aflat pe teren, ci, pur și simplu, nu era nicăieri de găsit în timpul programului de serviciu. De fapt, fosta ei șefă de cabinet și directoare de comunicare a văzut-o pe Trump la birou de câteva ori în toți cei patru ani petrecuți la Casa Albă.

„Doamna Trump muncea de-acasă cu mult timp înainte ca oamenii de rând să facă asta”, a glumit Grisham făcând referire la obiceiul americanilor de-a lucra de acasă în pandemie. „Când eram convocată, aveam întâlniri față în față, în care vorbeam despre programul avut, veneam cu soluții la problemele presante și ne propuneam ținte de atins. În afară de asta, Prima Doamnă rămânea în camerele ei din reședință”, a mărturisit aceasta.

De atâtea ori era Melania Trump „sechestrată” în reședința prezidențială, încât Serviciile Secrete i-au dat porecla „Rapunzel”, pentru simplul motiv că „rămânea în turnul ei și nu cobora niciodată”, a adăugat fosta ei angajată.

image

Grisham a ținut să precizeze, de asemenea, că Melania avea întotdeauna grijă de ea și se concentra pe propria persoană mult timp, acest lucru însemnând că dormea mult. Fosta angajată a fostei Prime Doamne susține că cei din Aripa de Est nu auzeau nicmic din partea șefei lor înainte de ora 10 dimineața.

„Ea considera că relaxarea era mană cerească pentru frumusețe. La fel și tratamentele de spa și cele faciale”, a conchis Grisham.

foto - ShutterstockRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg