Ultimele cuvinte rostite de Michael Jackson înainte să moară

Pe 25 iunie 2009, Regele Pop a murit la 50 de ani. Suferise un infarct în Los Angeles cu numai câteva zile înainte de a-și începe turneul de revenire în muzică. Cum și-a lua „Adio!” de la lume?

michael jackson jpg

Biletele pentru cele 50 de concerte incluse în ceea ce trebuia să fie ultimul său turneu muzical s-au epuizat în numai câteva ore de când fuseseră scoase la vârnzare. Însă fanii lui MJ n-au mai apucat să-și vadă vreodată idolul pe scenă. În ziua de 25 iunie 2009, Michael s-a stins din viață!

În acea zi, la 1.30 noaptea, medicul megastarului, Murray, i-a administrat lui Michael Jackson 10ml de Valium, care să-l ajute să adoarmă, iar, jumătate de oră mai târziu, doctorul îi adaugă în perfuzie vedetei un al doilea medicament anti-anxietate. La 3 noaptea, cântărețul tot nu dormea, așa că a primit încă un sedativ, apoi altă doză de substanță anti-anxietate și asemenea rutină a continuat până dimineața.

La 10.40, Jackson își implora medicul să-i dea „niște lapte”, iar doctorul a cedat, într-un final. Ce e „laptele?” Propofolul, substanța anestezică extrem de puternică, folosită doar în sala de operație, care l-a omorât pe Michel Jackson. Murray susține că MJ l-a implorat cu ultimele lui puteri - „Fă ceva care să mă adormă! Nu contează ce se întâmplă apoi!”. Se pare că acestea au fost ultimele cuvinte ale megastarului…

După ce a dat trei telefoane, medicul se întoarce la patul lui Michael, la prânz, și își dă seama că pacientul său VIP nu mai respira.

Murray începe să-l resusciteze pe Jackson, însă acesta tot nu respira. La 12.27, ajunge Salvarea, care-l duce la spital, unde Michael e resuscitat timp de o oră, manevră care-i rupe câteva coaste. La 14.26, Michael Jackson e pronunțat mort.

Pe 7 iulie, artistul e înmormântat, iar ceremonia e urmărită de 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume. Pe 28 august, medicii legiști declară că moartea lui MJ a fost omucidere, iar medicul lui a ajuns, într-un final, la proces. Ce-i drept, „laptele” administrat de el i-a fost fatal cântărețului american!Recente

turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg