Ultimele cuvinte rostite de Michael Jackson înainte să moară

Pe 25 iunie 2009, Regele Pop a murit la 50 de ani. Suferise un infarct în Los Angeles cu numai câteva zile înainte de a-și începe turneul de revenire în muzică. Cum și-a lua „Adio!” de la lume?

michael jackson jpg

Biletele pentru cele 50 de concerte incluse în ceea ce trebuia să fie ultimul său turneu muzical s-au epuizat în numai câteva ore de când fuseseră scoase la vârnzare. Însă fanii lui MJ n-au mai apucat să-și vadă vreodată idolul pe scenă. În ziua de 25 iunie 2009, Michael s-a stins din viață!

În acea zi, la 1.30 noaptea, medicul megastarului, Murray, i-a administrat lui Michael Jackson 10ml de Valium, care să-l ajute să adoarmă, iar, jumătate de oră mai târziu, doctorul îi adaugă în perfuzie vedetei un al doilea medicament anti-anxietate. La 3 noaptea, cântărețul tot nu dormea, așa că a primit încă un sedativ, apoi altă doză de substanță anti-anxietate și asemenea rutină a continuat până dimineața.

La 10.40, Jackson își implora medicul să-i dea „niște lapte”, iar doctorul a cedat, într-un final. Ce e „laptele?” Propofolul, substanța anestezică extrem de puternică, folosită doar în sala de operație, care l-a omorât pe Michel Jackson. Murray susține că MJ l-a implorat cu ultimele lui puteri - „Fă ceva care să mă adormă! Nu contează ce se întâmplă apoi!”. Se pare că acestea au fost ultimele cuvinte ale megastarului…

După ce a dat trei telefoane, medicul se întoarce la patul lui Michael, la prânz, și își dă seama că pacientul său VIP nu mai respira.

Murray începe să-l resusciteze pe Jackson, însă acesta tot nu respira. La 12.27, ajunge Salvarea, care-l duce la spital, unde Michael e resuscitat timp de o oră, manevră care-i rupe câteva coaste. La 14.26, Michael Jackson e pronunțat mort.

Pe 7 iulie, artistul e înmormântat, iar ceremonia e urmărită de 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume. Pe 28 august, medicii legiști declară că moartea lui MJ a fost omucidere, iar medicul lui a ajuns, într-un final, la proces. Ce-i drept, „laptele” administrat de el i-a fost fatal cântărețului american!



Recente

Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png