Delia, "sechestrată" în China din cauza virusului mortal: "Punem măscuţe şi sperăm să fie totul bine"

2 delia vacanta jpg jpeg

Coronavirusul depistat în China, care a ucis deja 41 de oameni, a creat alertă mondială, mai ales că se răspândeşte cu repeziciune. Aflată în plină vacanţă în Singapore, Delia este una dintre româncele expuse pericolului iminent.

Şcolile s-au închis în China, se construiesc noi spitale pentru pacienţii infectaţi cu virusul mortal, iar turiştii din holtelurile zonelor aflate sub alertă li s-a sugerat să rămână în camere până la plecare. Delia şi soţul său, Răzvan, şi-au scurtat concediul şi vor să se întoarcă degrabă în ţară. 

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

„Nu sunt sechestrată… dar nici nu am umblat azi, de când am aflat că au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminţi în resort. Mâine în aeroport punem măscuţe şi sperăm să fie bine.”, a dezvăluit Delia, pe Instagram.

„Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, şi-a anunţat Delia fanii într-un scurt video, publicat pe Instagram, acum câteva zile.

Virusul din China a ajuns şi în Europa: trei cazuri de îmbolnăviri în Franţa

Un focar de coronavirus care a debutat în oraşul Wuhan, situat în centrul Chinei, a provocat până în prezent decesul a 41 de persoane şi a infectat peste 1.300, relatează agenţiile de presă străine. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recunoscut "situaţia de urgenţă din China", însă a apreciat că este "prea devreme" pentru a vorbi despre o stare de urgenţă globală din cauza acestui virus.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu, legat la aparate, pe patul de spital: “2 0 2 0. E de bine"

Simptomele noului coronavirus sunt, în multe cazuri, similare cu cele ale unei răceli, dar pot fi însoţite de febră şi oboseală, tuse uscată şi dispnee (dificultate în respiraţie). China a anunţat că virusul suferă mutaţii şi poate fi transmis prin contact uman.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg