Doarme machiată de zeci de ani! „Dacă apare o urgență TV?!”

Nu iese din casă casă nemachiată și nici nu-și șterge fondul de ten și rujul de pe buze atunci când se bagă în pat. Motivele cântăreței sunt năucitoare!

image

Legendarul star american, Dolly Parton, are 77 de ani și a făcut tot i-a stat în putință ca să oprească timpul în loc, ca să arate mai tânără decât îi e vârsta. Iar, pe lângă operațiile estetice bifate, machiajul face parte din întregul ei aspect bine pus la punct.

În noua sa carte, „Behind The Seams: My Life In Rhinestones”, Dolly a vorbit despre un obicei pe care și l-a făcut încă din anii ’80. „Când am ajuns în Los Angeles, am început să dorm machiată, din cauza cutremurelor. Mi-am spus mie însămi că n-o să mă prindă nimeni umblând pe străzi, în creierii nopții, nemachiată. Dacă sunt paparazzi sau jurnaliști care mă filmează?! Dacă apare o urgență TV?! Eu trebuie să fie pregătită la orice oră din zi și din noapte pentru un prim plan, nu-i așa?”, a dezvăluit vedeta.

Cu toate că doarme cu tot machiajul aplicat pe chip, cântăreața de muzică country susține că și-l înlătură imediat ce se trezește. Pentru că, tot imediat ce se trezește, își aplică un strat nou de machiaj.

„Nu contează când te demachiezi, important e s-o faci o dată pe zi. După ce mă trezesc, îmi fac tabieturile mele, după care îmi încep ziua ca în mod normal și arăt bine toată ziua”, spune Parton plină de încântare. „Asta mi se întâmplă și acasă, în Tennessee. Nu vreau să mă bag în pat, lângă bărbatul meu, și să arăt ca o șleampătă”, a declarat cea care s-a măritat cu Carl Thomas Dean în 1966, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizate la doi ani de idilă.

Întrebată ce ar putea s-o determine pe ea să iasă din casă nemachiată, Dolly a răspus fără să ezite: „Moartea! Trebuie să fiu întinsă pe o targă, ca să mi se întâmple una ca asta! Și, dacă soțul meu ar fi bolnav sau dacă ar fi o urgență de acest fel, mi s-ar mai putea întâmpla asemenea grozăvie. Altfel, nici gând!”, a conchis ea.

image

„Chiar și în cazul în care sunt arestată pentru ceva ce oi fi făcut, tot nu-mi doresc ca poza de la poliție să mă arate fără pic de machiaj pe față”, a continuat cea care insistă să ne spună că ea doarme în fiecare seară machiată.

Cu o carieră începută încă din 1956, cântăreața a avut, până în prezent, 25 de piese pe primul loc în topurile de muzică country Billboard, acest lucru reprezentând un adevărat record înregistrat de o artistă. Dolly Parton a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, ceea ce a transformat-o în una dintre cel mai de succes artiste din toate timpurile.

Acestea fiind spuse, nu-i de mirare că ține la imaginea ei, nu-i așa?

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg