Dolly Parton este o bună bucătăreasă. La primele ore ale zilei, gătește tocană și friptură

Pe Dolly Parton o cunoaștem în calitate de cântăreață, actriță, compozitoare și femeie de afaceri, dar știai că este și o bună bucătăreasă? Artista adoră preparatele care îi amintesc de copilărie și se trezește dis-de-dimineață să-i gătească soțului.

image

Fiind considerată o „divă‟, am putea crede că Dolly Parton nu calcă în bucătărie. În realitate, artista a povestit că este pasionată de gătit, iar cele mai multe rețete le-a învățat în copilărie de la părinții săi. 

De exemplu, Dolly Parton obișnuiește să facă la micul dejun o rețetă pe care „a furat-o‟ de la tatăl său -  un sos alb, din făină și lapte, pe care îl servește cu biscuiți sau cârnați de „cel puțin o dată pe săptămână‟, a povestit ea pentru „Yahoo Life‟: „Tatăl meu era stângaci, așa că l-am numit sosul pentru stângaci‟. Deși recunoaște că nu este cel mai sănătos mic dejun, vedeta nu regretă că se află pe lista preparatelor sale favorite. Ea a spus: „Știu că mănânc oribil, dar nu o fac tot timpul. Uneori doar trebuie să ții cont de acele lucruri care sunt ca un medicament pentru sufletul tău‟.

De asemenea, Parton a mărturisit preferații săi sunt cartofii și ar putea să mănânce zilnic găluște și pui: „Cartofii sunt preferații mei. Îmi plac - fie că sunt copți sau piure, fie că sunt prăjiți.‟ „Pui și găluște aș putea să mănânc în fiecare zi. Astfel de alimente se află mereu în frigider când mă aflu în turneu‟, a spus artista, care a subliniat că în autobuzul cu care pleacă în turnee se află „un frigider uriaș‟. 

Citește și: De ce poartă Dolly Parton mănuși la fiecare apariție publică. Fanii de pe TikTok au lansat câteva teorii 

Dolly Parton, de la primele ore în bucătărie

În același interviu, Dolly Parton a mărturisit că se trezește dimineața și face tocană sau friptură de porc, pentru ea și soțul ei, Carl Dean, astfel încât să le ajungă toată săptămâna. Mai mult decât atât, ea nu se inspiră din surse online, precum Pinterest sau TikTok, iar în curând va lansa o carte de bucate, împreună cu sora ei, Rachel: „Pregătim o carte de bucate despre rețete din trecut și lucruri pe care le-am adunat călătorind în întreaga lume‟. Parton spune că noua ei carte o să conțină și rețete reinterpretate. 

Sursă foto: PinterestRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg