Ei sunt cei mai sexy fotbalişti de la Mondiale

1 47459 original jpg jpeg

Luna asta, şi femeile sunt microbiste. Fetele din redacţia noastră îţi prezintă şapte „motive” ca să nu pierzi niciun meci.

Iker Casillas

Adela: „Cum să nu-l priveşti cu admiraţie pe portarul spaniol? În afară de faptul că este chipeş,a fost desemnat cel mai bun portar al lumii în anul 2009. În plus,se pare că este încă liber!”

Carlos Bocanegra

Elly: „Carismaticul Carlos Bocanegra are planuri mari. E ambiţios,puternic,experimentat,are tactică şi e foarte… sexy. Ce i-ar mai trebui ca să ducă S.U.A. la victorie?”

Gerard Pique

Diana: „Este un jucător flexibil pe teren,are calitatea de a juca atât în apărare,cât şi în atac,oferind o doză de pericol pentru orice adversar. Adevărul e că pare cam… "periculos".

Cristiano Ronaldo

Daniela: „Un jucător pe cât de tânăr şi arătos,pe atât de talentat. Creşte şansele Portugaliei la câştigarea Cupei Mondiale,deci merg la sigur dacă ţin cu echipa lui. A marcat 26 de goluri din 28 de meciuri Real Madrid,aşa că mă pregătesc de pe acum pentru victorie.”

Kaka

Georgiana: „Îmi place Kaka pentru că echipa Braziliei nu s-ar fi calificat la Campionatul Mondial fără cele 11 goluri ale sale din preliminarii şi pentru că este un familist convins.”

Ashley Cole

Cătălina: „Cole deţine recordul în ceea ce priveşte victoriile în finalele Cupei Angliei. Din cele şapte finale jucate în această competiţie,fundaşul a câştigat şase. În acest sezon a reuşit dubla (Cupa şi Campionatul) pentru a doua oară în cariera sa.”

Thierry Henry

Ionela: „Ei,francezul Tierry Henry nu putea lipsi din top. De patru Mondiale,atacantul deschide jurnalele de ştiri despre fotbal. Este talentat,frumos şi are cele mai scumpe maşini. Iar de o perioadă bună mai este şi liber de contract... nupţial. La cât de carismatic este,era de aşteptat să primească titlul de cel mai iubit fotbalist francez.”Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg