Feli, despre împlinirea supremă de a fi devenit mamă: “Este ceva dincolo de cuvinte. Ea mă învaţă responsabilitatea”

5 feli probleme in relatie cu tatal fiicei sale hp jpg jpeg

A fost visul ei să devină mama, iar venirea pe lume a fiicei sale a făcut din Feli o femeie cu adevărat împlinită. Artista are o carieră înfloritoare, sute de mii de fani şi piese care se bucură de un enorm succes la public. Fericirea completă a venit, însă, în momentul în care a născut-o pe cea care a primit numele Nora Luna.

Artista a vorbit într-un interviu, la Antena Stars, despre felul în care i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă, dar şi despre proiectele sale musicale, căci Feli a ales să nu renunţe, nici măcar pentru o perioadă, la cariera sa. Are un nou proiect inspirat din viaţa reală, “un fel de carte”.

Citeşte şi:  Andreea Marin, suspectă de cancer: ”Mi-au extirpat o tumoră de 800 de grame!”

„Am făcut proiectul care se numeşte Feli din Poveste. Sunt poveşti traite de mine, fără să mă uit în grădina prietenilor mei din care mă mai inspir din când în când. Va fi un fel de carte, vor fi 8 episoade. Îl numim album, el are 8 piese. Are poveşti pentru toată lumea. Oamenii pe pământul ăsta sunt şi cu bune, şi cu rele. (...) Noi, oamenii, fugim de adevăruri. Mi-a scris o femeie care a reuşit să se despartă de bărbatul ei, care o înşela de şase ani şi cu care avea copil cu o alta de şase ani, în timp ce ea era cu bebe în burtică. Şi atunci cum să nu cânt eu ce simt cu bune şi cu rele. (...) Când am scris „Creioane Colorate” eram panicată, pentru că atunci când eram mică, oamenii mari îmi spuneau că sunt atât de frumoasă şi talentată şi să nu mă schimb. Şi mi-a fost frică să nu devin serioasă şi egoistă”, a povestit Feli într-o emisiune la Antena Stars.

Feli spune că venirea pe lume a fiicei sale a ajutat-o “să se nască”

Vizibil emoţionată de fiecare dată când vorbeşte despre fiica sa, Feli a recunoscut că venirea pe lume a micuţei Nora Luna a ajutat-o să se responsabilizeze şi să vadă altfel viaţa de acum înainte.

Citeşte şi: Iulia Albu, umilită de colegii de clasă: ”Am fost Scheletron şi am avut probleme cu acneea!”

“Mi se pare că Nora Luna mi se pare că m-a ajutat sa mă nasc, nu să mă renasc. Este ceva dincolo de cuvinte. Ea mă învaţă responsabilitatea, sa ştiu să fac diferenţa între cât pot sa copilăresc, când nu mai pot să copilăresc. Sunt o drama queen, am o imaginaţie bogată şi Dumnezeu îmi dă inspiraţie maxim" a mărturisit Feli.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg