Fiica lui Alec Baldwin, victima bullying-ului. Ireland: „Spuneau că nu voi fi frumoasă ca mama‟

Ireland Baldwin, fiica lui Alec Baldwin din căsnicia cu actrița Kim Basinger, nu a avut o copilărie ușoară. Ireland a fost mereu comparată cu părinții ei, fiind victima bullying-ului încă de la o vârstă fragedă. Iată prin ce a trecut fotomodelul! 

image

În vârstă de 26 de ani, Ireland Baldwin este cunoscută în calitate de actriță, dar și pentru aparițiile sale la mai multe prezentări de modă. În cazul lui Ireland, profesia de fotomodel pare a fi transmisă din generație în generație, deoarece atât bunica ei, cât și mama sa, Kim Basinger, au fost fotomodele. Mai mult decât atât, Kim Basinger a fost alesă în anul 1970 „Miss Georgia‟ și a devenit cunoscută în Statele Unite după ce a pozat în revista Playboy. Să nu mai vorbim că aceasta a avut o carieră de succes ca și actriță, ea având în palmares un premiu Oscar și un Glob de Aur. 

image

(Părinții lui Ireland, Kim Basinger și Alec Baldwin)

Ireland Baldwin: „Scuipam mâncarea în geantă‟

Frumusețea și cariera lui Kim i-ar fi umbrit atuurile lui Ireland, în copilărie. Asta pentru că oamenii din jurul lui Ireland aveau tendința să o compare mereu cu mama ei. Mai mult decât atât, din cauza bullying-ului, Ireland a trecut prin tulburări de alimentație. „Am fost jignită, mi-au spus că sunt urâtă, lipsită de valoare și irelevantă. Acest lucru se întâmplă din copilărie, așa că nu este ceva nou. Ani de zile m-am înfometat. Mă urcam pe cântar, scuipam mâncarea în geantă și îmi distrugeam corpul pentru că o persoană mi-a spus că nu voi fi niciodată la fel de slabă și de frumoasă ca mama mea.‟, a spus ea, potrivit „Mirror‟

image

(Alec Baldwin și Ireland) 

Luna trecută, Alec Baldwin și actuala sa soție, Hilaria, au anunțat că urmează să fie părinții celui de-al șaptelea copil. Vestea a venit la cinci luni după ce Alec a fost dat în judecată pentru moartea regizoarei Halyna Hutchins, care a fost împușcată mortal pe platourile de filmare. Întrebată ce părere are despre faptul că va mai avea un membru în familie, fiica lui Alec Baldwin, Ireland, a spus că „nu este treaba ei‟.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg