Fiica lui Alec Baldwin își va numi bebelușul după o țară europeană. Ce nume a ales?

După ce a făcut anunțul că este însărcinată pentru prima dată, Ireland Baldwin, fiica lui Alec cu Kim Basinger, a anunțat că își va numi bebelușul după o țară europeană. Ce nume a ales fotomodelul?

image

La finalul lui 2022, Ireland Baldwin, în vârstă de 27 de ani, și-a bucurat fanii când a anunțat că ea și iubitul său, André Allen Anjos, cunoscut pentru numele de scenă RAC, vor deveni părinți de fată. Ireland este pregătită să devină părinte, mai ales că îl are ca exemplu pe tatăl său, actorul Alec Baldwin, care mai are șase copii cu Hilaria Baldwin. 

Citește și: Cum poate schimba moartea Halynei Hutchins Hollywoodul? Femeia a fost împușcată mortal de Alec Baldwin la filmări 

Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce Ireland a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă un copil: „Întotdeauna mi-am dorit un copil cu persoana potrivită. Să am un copil al meu cu cineva care să ne trateze corect și să ne iubească necondiționat‟, a spus ea. 

Ireland Baldwin: „O voi pregăti pentru această lume‟

Aflată la podcastul „Girlboss Radio‟, Ireland a vorbit despre această perioadă frumoasă din viața ei. Fotomodelul a spus că o să își crească fiica după propriile reguli și într-un mod diferit față de cum a fost ea educată: „Sunt cea mai încântată pentru că mă pot concentra pe o mulțime de lucruri pe care mi le-am dorit. Ceea ce este interesant este că pot să cresc acest om mic și să fac lucrurile complet diferite față de cum am învățat eu că erau normale‟. „Este grozav că ajung să iubesc necondiționat această persoană. O voi pregăti petnru această lume și cât se poate de ticăloasă‟, a spus ea. 

Vezi și: Fiica lui Alec Baldwin, victima bullying-ului. Ireland: „Spuneau că nu voi fi frumoasă ca mama‟

I-a ales numele după o țară europeană 

Ireland Baldwin își dorește să continue tradiția și să își numească fiica după o țară europeană, așa cum au făcut și părinții ei când s-au inspirat de la una dintre cele mai bogate țări din lume - Irlanda. Ce nume a ales vedeta? 

„O vom numi Olanda. Eu sunt Irlanda, deci am ales un alt nume de țară pentru a fi consecvenți‟, a spus ea. „Și o iubesc pe actrița Holland Taylor. Întotdeauna mi-a plăcut numele acesta, de când eram tânără am crezut că este un nume atât de elegant și frumos, așa că vom opta pentru Holland‟, a punctat fiica lui Alec Baldwin. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg