Fiica lui Alec Baldwin își va numi bebelușul după o țară europeană. Ce nume a ales?

După ce a făcut anunțul că este însărcinată pentru prima dată, Ireland Baldwin, fiica lui Alec cu Kim Basinger, a anunțat că își va numi bebelușul după o țară europeană. Ce nume a ales fotomodelul?

image

La finalul lui 2022, Ireland Baldwin, în vârstă de 27 de ani, și-a bucurat fanii când a anunțat că ea și iubitul său, André Allen Anjos, cunoscut pentru numele de scenă RAC, vor deveni părinți de fată. Ireland este pregătită să devină părinte, mai ales că îl are ca exemplu pe tatăl său, actorul Alec Baldwin, care mai are șase copii cu Hilaria Baldwin. 

Citește și: Cum poate schimba moartea Halynei Hutchins Hollywoodul? Femeia a fost împușcată mortal de Alec Baldwin la filmări 

Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce Ireland a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă un copil: „Întotdeauna mi-am dorit un copil cu persoana potrivită. Să am un copil al meu cu cineva care să ne trateze corect și să ne iubească necondiționat‟, a spus ea. 

Ireland Baldwin: „O voi pregăti pentru această lume‟

Aflată la podcastul „Girlboss Radio‟, Ireland a vorbit despre această perioadă frumoasă din viața ei. Fotomodelul a spus că o să își crească fiica după propriile reguli și într-un mod diferit față de cum a fost ea educată: „Sunt cea mai încântată pentru că mă pot concentra pe o mulțime de lucruri pe care mi le-am dorit. Ceea ce este interesant este că pot să cresc acest om mic și să fac lucrurile complet diferite față de cum am învățat eu că erau normale‟. „Este grozav că ajung să iubesc necondiționat această persoană. O voi pregăti petnru această lume și cât se poate de ticăloasă‟, a spus ea. 

Vezi și: Fiica lui Alec Baldwin, victima bullying-ului. Ireland: „Spuneau că nu voi fi frumoasă ca mama‟

I-a ales numele după o țară europeană 

Ireland Baldwin își dorește să continue tradiția și să își numească fiica după o țară europeană, așa cum au făcut și părinții ei când s-au inspirat de la una dintre cele mai bogate țări din lume - Irlanda. Ce nume a ales vedeta? 

„O vom numi Olanda. Eu sunt Irlanda, deci am ales un alt nume de țară pentru a fi consecvenți‟, a spus ea. „Și o iubesc pe actrița Holland Taylor. Întotdeauna mi-a plăcut numele acesta, de când eram tânără am crezut că este un nume atât de elegant și frumos, așa că vom opta pentru Holland‟, a punctat fiica lui Alec Baldwin. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  Recente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg