Fiul lui Kamara, stop cardiac. Leon are probleme grave de sănătate

1 85401 original jpg jpeg

Concurentul care participă la Ferma 2019 a făcut mărturisiri şocante despre fiul său. Atat de şocante încât cei din concurs au lăcrimat. Fiul lui Kamara a făcut stop cardiac în timp ce Oana, mama sa, îl alăpta. Dezvăluirea a fost făcută publică la PRO TV.

Micuţul Leon s-a născut cu probleme grave de sănătate. Kamara a mărturisit că participă la Ferma 2019 pentru bani. Dacă va câştiga premiul cel mare, îi va investi în sănătatea lui Leon. Fiul lui Kamara suferă de paralizie cerebrală.

Fiul lui Kamara, stop cardiac

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

image

Fiul lui Kamara are paralizie cerebrală

În cadrul emisiunii concurs Ferma 2019, Kamara a trimis acasă o scrisoare. Este adresată fiului său, dar şi Oanei, fosta soţie a artistului, care are grijă de Leon singură.

image

”Începe aşa: Leonuţ, iubitul meu băieţel, tata te iubeşte nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuţul meu, ai grijă de mămica ta minunată şi nu o supăra, că te iubeşte mult. Te iubesc, Leon! Şi scrie mare aici: Oana, îţi mulţumesc mult pentru tot”, scrie in scrisoarea lui Kamara.

“Noi suntem divorţaţi, dar ştiu că îi este foarte dor de Leon şi că tot ce face face pentru el. Şi are dreptate: Leon este cel mai minunat copil şi merită absolut orice. (…)”, a replicat Oana, fosta sotie a lui Kamara la PRO TV.