Flick și Denisa: „Iubirea nu presupune sacrificii. Înseamnă înțelegere, acceptare, valorizare și dorință‟

Formează unul dintre cele mai active cupluri de vedete din mediul online, unde ne arată că viața lor este frumoasă precum o poezie. Flick și Denisa, căci despre ei este vorba, au împlinit de curând patru ani de căsătorie, mariaj care a fost binecuvântat de minunea din viața lor – Eva Maria. 

image

În luna august ați împlinit patru ani de la căsătoria voastră din Creta. Ce lucruri noi ați descoperit unul despre celălalt în acest timp și ce anume menține pasiunea vie în cuplul vostru?

Cel mai important lucru pe care l-am descoperit unul la celălalt este calitatea de părinte. Faptul că suntem tot timpul împreună și ne comportăm unul cu celălalt ca și cu cineva pe care nu vrei să pierzi vreodată, asta menține pasiunea vie și ne face fericiți.

Se spune că într-o relație fericită, ambii parteneri fac sacrificii. Voi cum v-ați sacrificat de dragul iubirii?

Iubirea nu presupune sacrificii. Iubirea înseamnă înțelegere, acceptare, valorizare și dorință.

Au trecut mai bine de doi ani de când ați devenit părinți. Cum vi s-a transformat relația de când a venit pe lume Eva Maria? Vă mai doriți copii?

De când a venit Eva Maria am conștientizat și mai tare ce echipă bună facem, cât de bine ne asemănăm și cât de mult ne dorim să petrecem viața împreună. Ea e membru cu drepturi depline în „echipa noastră‟. Călătorește cu noi peste tot, se bucură să descopere lumea și noi ne descoperim în rolul de părinți.

image

Mulți părinți se tem să călătorească alături de copii când sunt mici. Nu a fost și cazul vostru. Care sunt avantajele acestor experiențe?

Credem că aceste experiențe au un beneficiu considerabil în dezvoltarea Evei din toate punctele de vedere. Eva Maria este un copil care se adaptează foarte ușor schimbărilor de mediu, de fus orar, nu devine agitată, nu este sensibilă. Chiar zilele trecute am trecut în aceeași zi de la 46 de grade în Dubai la 19 la Paris. La fel și în ceea ce privește mâncarea, nu este deloc pretențioasă la mâncare. Dar mai ales dezvoltarea ei intelectuală, știe foarte multe lucruri pentru un copil de doi ani. Și cel mai important, ne creăm împreună amintiri.

Denisa

Pe 14 iulie a fost ziua ta, ai împlinit 31 de ai. Mulți înainte! Cum te-ai acomodat cu schimbarea prefixului și ce noutăți a adus vârsta în stilul tău de viață?

Mulțumesc frumos! Văd trecerea anilor ca pe o binecuvântare de la Dumnezeu și fiecare an care trece e o mare bucurie. Sunt entuziasmată să văd ce aduce fiecare etapă. Mi-am luat prima pereche de pantofi tip balerini, întotdeauna am considerat că sunt destinați femeilor mai în vârstă, se pare ca a venit momentul și la mine (poate prea devreme). Deși culmea, acum mi se par ca sunt foarte cool.

Într-un interviu trecut ai dezvăluit că urmezi o dietă vegană și că eviți consumul de zahăr. Ce alte lucruri faci pentru aspectul tău fizic?

Între timp am devenit mai înțeleaptă. Nu urmez o dietă vegană, mănânc pește, evit zahărul, dar sunt momente când folosesc și eu scuza „micile plăceri ale vieții‟, cred că totul este despre echilibru.

Care sunt pricipalele valori pe care dorești să i le transmiți fiicei tale?

Integritatea, credința, sinceritatea și onestitatea.

image

Flick

Vestea că renunți la colaborarea cu Radio ZU i-a surprins pe fanii și urmăritorii tăi. De atunci, au trecut trei ani. Cum s-a schimbat viața ta profesională de atunci? Sunt șanse să te vedem într-un alt proiect radio sau TV?

Urma să vină pe lume Eva și mi-am propus o perioadă să nu mai lucrez „la program‟ și să mă dedic familiei. Timpul a trecut și m-am adaptat la stilul acesta de viață. Am norocul să am un talent unic care mi a adus multe contracte și care îmi dă voie să lucrez de oriunde. Scriu în continuare poezii, lucrez și la niște cărți de copii, prezint evenimente, scriu scenarii TV, colaborez cu diverse branduri și agenții pentru idei creative și campanii de marketing. Radioul nu a ieșit din mine, chiar dacă eu am ieșit momentan din radio. Da, au fost șanse și sunt șanse să mă vedeți în alte proiecte radio/tv. Dar, așa cum spune și titlul cărții mele, „toate la timpul meu‟.

În urmă cu doi ani, că tot ai amintit de carte, lansai primul tău volum de poezii – „Toate la timpul meu‟. Care este poezia ta preferată din carte și când o vei lansa pe următoarea?

Toate sunt preferatele mele, fiecare are o poveste și sunt fiecare în parte părți din mine. Prima care îmi vine în minte e cea cu care am cerut-o de soție pe Denisa, pe care am scris-o cu un creion, pe marginea unei căzi, într-un hotel din Istanbul.

image

Într-un interviu ai spus că Denisa te-a convins să renunți la fumat. În ce alte moduri ți-a schimbat iubirea viața?

Nu m-a convins Denisa la modul propriu. Ne-am făcut o promisiune atunci când am avut aventura cu nunta din Creta în plină pandemie. Și m-am ținut de cuvânt. Din 29 august 2020 nu mai fumez. Mi-a schimbat viața în multe feluri. M-a făcut mai responsabil (mai ales cu venirea Evei). Mai relaxat (înainte lucram foarte mult, aveam și șase joburi în același timp), mi-am dat seama ca viața e despre călătoria în sine. Mă bucur de momente, mă plimb, fac ce îmi place și adun amintiri.

@Antena



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2116255859 (1) jpg