Frumoasă din cap până-n picioare

1 58491 original jpg jpeg

Ai pielea şi buzele uscate, părul ţi se rupe, iar mâinile suferă din cauza diferenţelor de temperatură? Pentru că multe produse de îngrijire din comerţ sunt costisitoare, îţi venim în ajutor cu câteva soluţii eficiente şi convenabile ca preţ.

Exfoliază periodic pielea

Cu o perie din lemn cu coada lungă şi cu perii moi îndepărtează celulele moarte de pe piele. În felul acesta stimulezi sistemul limfatic,iar corpul va elimina toxinele? Rezultatul? Vei avea o piele mai catifelată şi mai strălucitoare. Pentru ca procedeul să aibă rezultatele scontate,fă asta pe pielea uscată,prin mişcări circulare,înainte de duş. Începe cu gleznele,apoi continuă cu gambele,spatele şi braţele. Apoi,fă duş şi hidratează pielea cu unt de shea sau ulei de nucă de cocos. Repetă procedeul o dată pe săptămână.

Mască de faţă revitalizantă

Mălaiul stimulează circulaţia sângelui,bananele ajută la reducerea umflăturilor de sub ochi,iar ouăle strâng porii şi lasă pielea fină. Pentru această mască,ai nevoie de:patru linguri de mălai,o banană coaptă şi un ou bătut. Pune într-un bol mălaiul şi banana,amestecă,apoi adaugă oul. Omogenizează bine ingredientele,aplică amestecul pe faţăşi pe gât şi după 15 minute,clăteşte bine cu apă călduţă şi tamponează cu un prosop curat.

Adio,călcâie crăpate!

Poţi să ai din nou călcâiele fine,dacă urmezi săptămână de săptămână acest ritual:scufundă-ţi picioarele în apă caldă în care ai pus două linguriţe de bicarbonat de sodiu. Ţine-le în soluţie 10-15 minute,apoi usucă-le cu un prosop. Următorul pas este să îndepărtezi pielea îngroşată cu o piatră ponce sau cu o pilă specială. Este posibil să fii nevoită să repeţi această procedură câteva zile la rând,pentru a obţine rezultatele dorite. Pentru a împiedica uscarea,crăparea sau descuamarea pielii de la nivelul picioarelor,asigură-te că le hidratezi în fiecare zi.

Pentru mâini catifelate

Dacă eşti în căutarea unei soluţii naturale care să-ţi hidrateze pielea mâinilor şi să-ţi întărească unghiile,aplică pe ele o pastă pe care o obţii amestecând o lingură de miere cu una de ulei de măsline. Las-o să-şi facă efectul 15 minute,apoi clăteşte cu apă din abundenţă. 

Păr frumos şi sănătos

Vântul,temperaturile scăzute,tratamentele termice,precum şi acoperirea capului în acest sezon,fac ca părul să îşi piardă din strălucire şi să se rupă constant. Fă-l să-şi revină cu o mască cu iaurt,miere şi ulei de măsline. Adaugă într-un vas o linguriţă de ulei de măsline,una de miere şi 50 g de iaurt. Amestecă ingredientele bine şi întinde mixtura pe părul umed. După 15-20 de minute,clăteşte cu apă călduţă din abundenţă,apoi şamonează părul.

Cum scapi de urmele lăsate de acnee

Dacă ai un ten cu pete,cicatrici lăsate de acnee şi cu semne roşii,întinde pe faţă o mască pe bază de lapte şi miere,pentru a calma pielea iritată şi estompa roşeaţa. Ai nevoie de:o lingură de lapte şi una de miere. Amestecă ingredientele,după care întinde pasta şi ţine-o pe faţă 10-15 minute. Îndepărteaz-o cu apă călduţă.

Soluţie pentru pielea uscată

În sezonul rece,tenul este expus deshidratării din cauza fluctuaţiilor de temperatură,a frigului şi a vântului. Iată un truc care te va ajuta să previi această problemă:adaugă o picătură de miere în crema hidratantă pe care o foloseşti seara. Mierea este un umectant-ceea ce înseamnă că nu doar atrage apa,ci o şi reţine la nivelul tegumentului,ajutând pielea să rămână suplă şi elastică.

Tratament pentru buze

Umiditatea ridicată afectează aspectul buzelor,oricât de mult încerci să le protejezi. Pentru ca ele să fie mereu moi şi fine,după ce le-ai exfoliat cu o pastă obţinută dintr-o lingură de miere,una de bicarbonat de sodiu şi jumătate de lingură de ulei de măsline,treci la următoarea etapă:hidratarea. Pentru asta,poţi folosi apă de trandafiri şi glicerină. Pune într-un vas o lingură din fiecare ingredient,amestecă bine şi întinde compoziţia pe buze,seara,înainte de a merge la culcare. Repetă operaţiunea până vezi îmbunătăţiri.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg